31.01.2017
Jan Hrabal

Milan Klouček získá zkušenosti, může chytat za Prostějov

PARDUBICE — Možnost chytat více v mužské soutěži má ode dneška brankář Milan Klouček. Talentovaný brankář, který věkově patří do juniorky, má nově vyřízené střídavé starty do Prostějova. Osmnáctiletý brankář v letošní sezoně naskočil také do čtyř utkání Tipsport extraligy.

„Milan je ve věku, kdy potřebuje chytat. Jsme rádi, že získal angažmá ve WSM lize, ta mu může pomoci v jeho rozvíjející se kariéře. Za Prostějov bude chytat formou střídavých startů. Počítáme s ním do budoucna, patří mezi hráče, na kterých chceme stavět náš tým v příštích letech,“ okomentoval tento transfer generální manažer Dušan Salfický.

Milan Klouček je pardubickým odchovancem, členem mládežnických reprezentací, naposledy obdržel pozvánku do českého národního týmu do osmnácti let. Kromě A týmu a juniorského týmu Dynama letos odchytal jedno utkání za partnerský Kolín.

„Každou zkušenost v dospělém hokeji jen vítám. Jsem rád, že mohu nově chytat druhou nejvyšší soutěž. Pokud dostanu příležitost, rád Jestřábům pomohu, aby postoupili do play off z co nejvýhodnější pozice a uspěli ve vyřazovacích bojích,“ řekl Milan Klouček.

Milan Klouček

  • Post: brankář
  • Datum narození: 30. dubna 1998
  • Výška: 191 cm
  • Hmotnost: 89 kg
  • Držení hole: levé