25.11.2016
Jan Hrabal

VIDEO: Fandové mě přijali fantasticky, děkoval Ondřej Kacetl

PARDUBICE — Lepší premiéru v dresu Dynama si brankář Ondřej Kacetl nemohl přát. Šestatřiceti zákroky pomohl Pardubicím k čisté výhře 3:0 nad Vítkovicemi. „Vítězství je to hlavní, co jsme potřebovali. Osobně já taky… Moc děkuji klukům, moc mi pomohli, nula patří hlavně jim. Dozadu to odbránili výborně. Pro tým i mě se jedná o důležité vítězství,“ řekl šestadvacetiletý gólman.

„Na nulu jsem se snažil nemyslet. Za stavu 2:0 a 3:0 jsem doufal ve tři body, ty jsou daleko důležitější. Nula je třešnička na dortu, největší radost mám ale z vítězství. Byl jsem velmi rád, že po delší době, kdy jsem nechytal, jsem mohl vyhrát,“ nechal se slyšet Ondřej Kacetl.

Ihned od začátku si získal přízeň pardubického publika, fanouškům se na děkovačce odvděčil na mexické vlny a skokem do branky. „Snažil jsem se divákům něco splatit. Celý zápas fandili výborně. Trošku jsem byl zvědavý, jak mě vezmou, zda mě třeba vyvolají za nějaký zákrok. Vůbec neřešili, odkud jsem přišel, byli fantastičtí, za to jim děkuji!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.

Přišel, viděl a ihned vychytal nulu – ONDŘEJ #KACETL! 🎩 #PCEvVIT

Fotka zveřejněná uživatelem HC Dynamo Pardubice (@hcpce),