10.08.2016
(HoH)

Špičkový mládežnický tenis pod zámkem. Přijďte fandit na Pardubickou juniorku!

PARDUBICE — Hokejový klub Dynamo Pardubice si vás dovoluje pozvat na 89. ročník tenisové Pardubické juniorky – Mistrovství České republiky jednotlivců v kategorii staršího dorostu, která se koná pod záštitou hejtmana Pardubického kraje a primátora statutárního města Pardubic.

Jména vítězů letošního ročníku budeme znát v pátek, kdy se od 10.30 hodin hrají finále dvouhry dívek a finále dvouhry chlapců od 12.30 hodin. Vstup  do areálu je zdarma. Zápasy Pardubické juniorky můžete také sledovat prostřednictvím živého  přenosu na internetu na www.pardubickajuniorka.cz.

Pardubická juniorka je tradiční tenisový juniorský turnaj, který se v  Pardubicích na dvorcích LTC Pardubice koná od roku 1926. Svojí tradicí se řadí mezi nejstarší juniorské turnaje svého druhu nejen u nás, ale i v Evropě. Mezi vítězi najdeme řadu grandslamových vítězů a také dvě  světové singlové jedničky – Martinu Navrátilovou a Ivana Lendla. Mezi další slavná jména, která najdeme na seznamu vítězů, patří Jaroslav  Drobný, Jan Kodeš, Martina Navrátilová, Jana Novotná, Petra Kvitová, Tomáš Šmíd, Pavel Složil, Hana Mandlíková, Petr Korda, Bohdan Ulihrach, Jiří Novák, Tomáš Berdych a Jiří Veselý.