06.06.2016
Jan Hrabal, Jan Vavřina

Dynamo čeká v přípravě na sezonu Mountfield Cup 2016

HRADEC KRÁLOVÉ / PARDUBICE — S výbornými soupeři se střetnou hokejisté Dynama Pardubice v přípravě na novou sezonu. Začátkem srpna je čeká i silně obsazený Mountfield Cup, kde se utkají se dvěma soupeři z Kontinentální hokejové ligy a vyzvou derby Hradec Králové.

Turnaj odstartuje v pátek 5. srpna 2016 a vyvrcholí v neděli 7. srpna 2016 východočeským derby. Příznivci hokeje se mohou těšit dohromady na šest kvalitních klání, čtveřice týmů si to totiž rozdá systémem každý s každým. Navíc už na začátku srpna budete moci hypoteticky vidět novinku, kterou chystá Tipsport extraliga – pětiminutová prodloužení tři na tři, po kterých budou eventuálně následovat samostatné nájezdy, které se pojedou podle pravidel v minulé sezoně, tedy v sérii po třech a pak po jednom.

V pátek a v sobotu budou odpolední utkání startovat ve 14.30 hodin, v neděli ve 13.00 hodin. Dynamo vyzve v úvodním utkání turnaje ruský Avangard Omsk, v sobotu se střetne se Salavatem Julajev Ufa a víkendové klání zakončí večerní nedělní východočeské derby proti domácímu Mountfieldu HK.

DenDatumDomácíHostéČas
pátek 5. srpna 2016 Avangard Omsk Dynamo Pardubice 14.30 hodin
sobota 6. srpna 2016 Salavat Julajev Ufa Dynamo Pardubice 14.30 hodin
neděle 7. srpna 2016 Mountfield HK Dynamo Pardubice 18.00 hodin

Předprodej vstupenek bude zahájen v polovině července na pokladnách Fortuna arény a skrze on line aplikaci na webu královéhradeckého klubu. K dispozici budou vstupenky na jednotlivá utkání, nebo zvýhodněný balíček na celý turnaj.

Na Mountfield Cup 2016 nebudou rozlišovány vstupenky na sezení a na stání, každý návštěvník může zaujmout libovolné volné sedadlo či místo na stání. Po odpoledním utkání bude nezbytně nutné opustit Fortuna arénu tak, aby mohla být připravena na večerní duel.

Zlevněné vstupné (studentské, seniorské apod.) na tento turnaj poskytováno nebude, děti do 130 cm budou mít vstup zdarma, stejně jako osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu).

Počet utkání Základní cena
1 utkání 100 Kč
6 utkání 480 Kč