28.03.2007
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

V dnešním Zvonu můžete vyhrát dres Tomáše Rolinka!

Jediný krok chybí hráčům HC Moeller Pardubice k postupu do finále play off a při této sváteční příležitosti si můžete před i během utkání zakoupit časopis Zvon. V dnešním čísle najdete soutěž o dres Tomáše Rolinka, rozhovor s Janem Snopkem a Petrem Sailerem, plakát Michala Šedy a řadu dalších hokejových informací, jež vás dostanou „do zápasu“.

Rozhovory tvoří nedílnou součást Zvonu a v dnešním čísle jsou obzvlášť „šťavnaté“. Jan Snopek a Petr Sailer včera mohli hovořit o výkonech rozhodčích v posledním vzájemném utkání, takže se dozvíte rozdílné pohledy obou aktérů. Jan Snopek vám také prozradí, proč nedohrál minulý zápas, jak se tým díval na zranění Petra Koukala a také, jak těžký bude poslední krok – tj. vyhrát ještě jeden zápas a postoupit do finále play off. Petr Sailer se dále rozpovídal o přípravě Českých Budějovic na dnešní zápas, o fanoušcích a odhodlání vrátit sérii ještě jednou do Budvar arény.

Na plakátu tentokrát naleznete Michala Šedu. Talentovaný obránce se nachází poprvé na plakátu, jež je v tradičním designu, formátu A4 na výšku. Plakát je nedílnou součástí každého Zvonu, ale lze si jej koupit i samostatně za sníženou cenu 10 korun za kus.

Ve Zvonu najdete i další zajímavosti – i my jsme se pustili do hodnocení výkonu rozhodčích, zhodnotili dosavadní průběh semifinálové série a zhodnotili výkony pardubických hráčů v NHL a pochopitelně přinesli reportáže z minulých utkání, pozápasové ohlasy a další aktuality z českého i světového hokeje. Nezapomněli jsme vyhodnotit vaše známky, jež jste během prvních dvou semifinálových Zvonů udělili hráčům za výkony ve čtvrtfinále.

Dnešní soutěž bude opět lákavá – po soutěži o bowlingovou kouli a poukázky na bowling se opět vracíme k soutěžím o dres pardubického hráče. Tentokrát se hraje o dres Tomáše Rolinka z červené sady. Čeká na jednoho z Vás, takže soutěžte – čím více kupónu odevzdáte, tím větší šanci máte na úspěch! Soutěžit můžete do konce dnešního utkání,

Navíc vám Zvon i v tomto případě přinese 20% slevový kupon do jedné z pardubických restaurací. Pro ty, jež kupóny využívají, máme dobrou zprávu – prodloužili jsme jejich platnost o 48 hodin.

Pardubický hokejový Zvon získáte na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně za nezměněnou cenu. U prodejních stánků jsou k dispozici i všechna starší čísla a samostatně prodejné plakáty.