24.01.2016
Jan Hrabal

VIDEO: „Jedna z nejlepších atmosfér, co jsem kdy zažil“

PARDUBICE — Nadšený z výhry a kulisy vyprodané Tipsport areny. Slovenský útočník Branislav Rapáč několikrát děkoval početnému obecenství za skvělý nedělní večer, na které jen tak nezapomene… „Nádherné pocity, já i celé město jsme šťastní. V kabině je obrovská radost, děkujeme i i fanouškům, že nám připravili nádherné sportovní prostředí. Užíval jsem si každou vteřinu na ledě i na střídačce. Pro hráče je to něco nepředstavitelné hrát před takovými fanoušky, co vás neustále ženou dopředu. To pak nevnímáte bolesti a zranění a hrajete neustále na 110 procent,“ řekl po zápase střelec vyrovnávací branky na 2:2.

V čase 46:17 srovnal druhé jednogólové manko, Dynamo pak zvýšilo své úsilí v boji o tři body. „Emocí bylo mnoho, od Lukáše Nahodila se ke mně odrazil kotouč, vypálil jsem jej a viděl jej v síti. Radoval jsem se ukrutně, jsem šťastný, že to tam spadlo. Ve mně byla obrovská nepopsatelná euforie,“ nechal se slyšet pardubický forvard.

„Trenér nás na střídačce uklidňoval, ať jsme trpěliví, že musíme držet předzápasový plán. Konečně jsme zápas otočili, to je velmi důležité. Věřím, že nám takový výsledek dodá psychickou sílu a budeme pravidelně bodovat. Vyhrát derby znamená pro všechny naše fanoušky mnoho a jsme rádi, že se nám to podařilo. Věřím, že se odrazíme k podobným výkonům i v dalších zápasech,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.