19.03.2007
Karel Klodner, Jan Hrabal

Pojeďte povzbudit HC Moeller Pardubice i do Českých Budějovic!

Fan Club HC Pardubice pořádá výjezdy na semifinálové zápasy play off České pojišťovny, které se budou hrát v českobudějovické Budvar aréně. Vstupenky na zápasy s atraktivním soupeřem si můžete rezervovat již do tohoto pondělí na telefonním čísle 724 600 733 (Karel Klodner – předseda fanklubu). V základní části byly oba zápasy proti Pardubicím v Budvar aréně vyprodány! Máte na výběr dvě možnosti: buď koupi samostatné vstupenky nebo lístek na utkání včetně cesty do a z Českých Budějovic. Sektor pro hostující fanoušky v Budvar aréně má kapacitu 114 míst. Více informací naleznete rovněž na stránkách fanklubu.

Rezervace na autobusový zájezd a vstupenky na třetí a čtvrté semifinále bude probíhat podle následujících pravidel:

Členové fanklubu

Členové fanklubu si mohou místa v autobuse (ta jsou včetně vstupenky) a případné samostatné vstupenky rezervovat od pondělí 19. března 2007 formou SMS na telefon 724 600 733. Uzávěrka SMS rezervace je 21. března 2007 v 16.00 hodin – poté již volejte nebo mě navštivte osobně ve stánku fanklubu na jihovýchodě ČEZ Areny. Na SMS nebudu odpovídat!

Členové fanklubu mají přednostní právo rezervace do konce první přestávky prvního semifinále. Od druhé přestávky budou zbylá místa nabídnuta ostatním fanouškům.

Cena (na jedno utkání):

  • autobus včetně vstupenky 180 korun
  • samostatná vstupenka 80 korun

Odjezd autobusu

  • po oba dny ve 12.00 hodin z parkoviště za ČEZ Arenou (u řeky)

Způsob platby

Rezervované zájezdy a vstupenky bude nutné zaplatit o přestávkách prvního semifinále ve stánku fanklubu na jihovýchodě ČEZ Areny. Pokud tak neučiníte, bude vaše místo nabídnuto dalšímu zájemci.

Ostatní fanoušci

Fanoušci, kteří nejsou členy fanklubu, si mohou místa v autobuse (ta jsou včetně vstupenky) a případné samostatné vstupenky rezervovat od úterý 20. března 2007 od 9.00 hodin telefonicky na 724 600 733 (ne formou SMS). Rezervací se dostanete do pořadníku, kterým na začátku druhé přestávky prvního semifinále doplníme volná místa, která zanechají členové fanklubu, kteří mají do konce první přestávky prvního semifinále právo přednostní rezervace. Od druhé přestávky již bude možnost přímé rezervace pro všechny fanoušky.

Cena (na jedno utkání):

  • autobus včetně vstupenky 300 korun
  • samostatná vstupenka 80 korun

Odjezd autobusu

  • po oba dny ve 12.00 hodin z parkoviště za ČEZ Arenou (u řeky)

Způsob platby

Rezervované zájezdy a vstupenky bude nutné zaplatit o druhé přestávce prvního semifinále ve stánku fanklubu na jihovýchodě ČEZ Areny. Pokud tak neučiníte, bude vaše místo nabídnuto dalšímu zájemci.

Dobrá zpráva

Vstupenka na utkání platí v Českých Budějovicích jako jízdenka na městskou hromadnou dopravu.

Další možnost: pojeďte vlakem

Část fanoušků HC Moeller Pardubice pojede na výjezd do Českých Budějovic vlakem z Pardubic v 9.46 hodin s přestupem v Praze. Bližší informace poskytne Petr Horák. Sraz je v nádražní restauraci v 9.30 hodin. Cena zhruba 120 korun podle počtu lidí na hromadné jízdence. Nocleh v Českých Budějovicích a vstupenku na stadion si musí zajistit každý sám. Je možné i utvoření zpáteční jízdenky pro ty co by chtěli jet již v neděli domů.

Cesta tam v neděli:

Pardubice hl. n.                9.46   R 702 Šohaj
Praha hl. n.           11.05   11.14   R 635
České Budějovice       14.04

Cesta zpět v pondělí:

České Budějovice               21.07   Sp 1838
Praha hl. n.           24.00    1.01   R 377 Galileo Galilei
Pardubice hl. n.        2.09