23.11.2015
(HoH)

Koupí Smarty drinku ve fanshopu pomůžete mládeži

PARDUBICE — Od úterý 24. listopadu 2015 si můžete ve fanshopu Dynama Pardubice v Atrium Paláci Pardubice zakoupit nápoj Smarty drink. Dominik Hašek ke každé prodané plechovce věnuje 10 procent z ceny pardubické mládeži. Smarty drink stojí 30 korun.

VZHŮRU DO DRUHÉ STOVKY... AVŠAK JEŠTĚ DNES NE :) Neboť dnes jsme pro Vás připravili jubilejní 100. „Snídani se Smartym ...

Posted by Smarty DRINK on 23. listopad 2015

Smarty Black

Smarty Black je tmavě červený, jemně sycený nápoj s osvěžující chutí šťávy granátového jablka. Kromě jiného Vás podrží ve chvílích, kdy se potřebujete vyhnout takzvaným záchvatům únavy. Pomůže Vám nejen s koncentrací při práci, ale i stoprocentně zvládat stresové situace a posílit vaši psychickou i fyzickou odolnost. Většina surovin je přírodního původu, často shodných s těmi, které organismus produkuje přirozeně. Tím se Smarty odlišuje od klasických energetických nápojů.

Smarty White

Smarty White je světle oranžový, jemně sycený nápoj s příjemně aromatickou vůní a chutí brazilské rostliny Feijoa. Je vhodný́ i pro chvíle, kdy očekáváte zvýšenou fyzickou i psychickou aktivitu. Smarty White organismus šetrně stimuluje, harmonizuje a připravuje ho překonat únavu, a to bez nepříznivých důsledků typických pro různé „nakopáváky“. Nápoj je nedráždivý́ a lehce stravitelný. Smarty White je těž označován jako večerní chuťové pohlazení.