05.06.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Děkujeme ČSOB Pojišťovně za tento vstřícný krok, říká Ondřej Šebek

PARDUBICE — Hokejový klub v Pardubicích se vrací ke kořenům, ke jménu, které si fanoušci zamilovali a neopustili jej během pětapadesáti let, ve kterých Východočeši působili v nejvyšší soutěži s jiným názvem. Nyní opět všichni budou chodit i oficiálně na Dynamo.

„Změnu vnímám pozitivně, ve všech ohledech to je správný krok. Rád bych ocenil vstřícnost našeho partnera – společnosti ČSOB Pojišťovna. Ona nám umožnila změnit název klubu na HC Dynamo Pardubice. Spojujeme tak historický a nejoblíbenější název klubu s aktuálním projektem Dynamo karty,“ řekl generální manažer klubu HC Dynamo Pardubice Ondřej Šebek.

„Název klubu nepoškozuje ekonomiku klubu. Podařil se výborný výsledek, podepsali jsme nový dlouholetý kontrakt s ČSOB Pojišťovnou a jmenujeme se HC Dynamo Pardubice, který je srozumitelnější i v Lize mistrů, kde komerční názvy klubu jsou spíše raritní. ČSOB Pojišťovna zůstává naším hlavním partnerem i na nadcházející období, všechny nové dresy a materiály budou už titulovány s novým logem, které se podle prvních reakcí našim fanouškům líbí,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.

.