05.06.2015
Jan Hrabal

VIDEO: S kartou Dynamo jsme spokojeni, říká Marek Nezveda

PARDUBICE — Partnerství pardubického hokejového klubu se společností ČSOB Pojišťovna pokračuje. Nic na tom nezměnila ani změna názvu klubu na HC Dynamo Pardubice. Ba naopak, posiluje spojení klubu s projektem Dynamo karty, který je velmi úspěšný.

„Přestalo nás bavit každý rok vyjednávat o podmínkách, které jsou stejně stále stejné. Řekli jsme si, že bychom rádi vnesli větší ekonomickou stabilitu do fungování klubu, a tak jsme se dohodli na novém kontraktu. Jedná se o rozumný kompromis, nově tak můžeme jet ve tříletých cyklech, který i nám dává větší smysl,“ řekl člen představenstva ČSOB Pojišťovny Marek Nezveda.

Pardubický hokejový klub má jako první sportovní klub u nás vlastní platební kartu. „Ona je připravena ve spolupráci se skupinou ČSOB. Pro nás je název Dynamo je jasné propojení pardubického hokeje a nejsilnější skupiny u nás. Měli jsme skromné cíle, chtěli jsme v rozjezdu získat tisíc klientů, že by to byl dobrý začátek. Současné číslo je o padesát procent úspěšnější, jsme naprosto úžasně spokojeni,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.