26.05.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Naše dohoda byla rychlá, říká Tomáš Rolinek po návratu do Pardubic

PARDUBICE — Po dvou letech se opět do pardubické kabiny vrátil Tomáš Rolinek. Pozdravil se s trenéry a spoluhráči, na jeho tváři je vidět nadšení z návratu do klubu, který jej vyslal do velkého hokeje. Tomáš Rolinek a Pardubice – tohle spojení bude zase fungovat v příštích sezonách.

„Pardubice věděly, že mi ve Spartě končí smlouva a měly obrovský zájem. Pro mě bylo důležité, že jsme si všechno vyříkali s majitelem a generálním manažerem. Vyměnili jsme si své názory, udělali tlustou čáru a rychle se dohodli na vzájemné spolupráci,“ prohlásil opět pardubický útočník.

Když se rozhodoval, kam zamíří po skončení minulé sezony, měl jasno. „Měl jsem zájem se vrátit domů i kvůli rodině. Jsem nyní v Pardubicích a udělám všechno pro to, aby hrály nahoře. Moc se sem těším! Nemohu se dočkat na led a samozřejmě pardubické fanoušky, kteří chodí v hojném počtu,“ pokračoval.

„Budeme bojovat, abychom fanoušky potěšili našimi výkony. Aby viděli, že makáme. Každý fanoušek je náročný a když si zaplatí vstupenku, tak chce vidět pořádný výkon a ne aby to někdo odploužil. Postaráme se o to, že budeme bojovat!“ hovořil pro klubový YouTube kanál.