21.01.2015
(HoH)

Zápasy s Hradcem Králové a Libercem začnou dříve!

PARDUBICE — Ke dvěma časovým posunům došlo v extraligovém rozpise hokejistů HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Lednové derby s Mountfieldem HK začne o padesát minut dříve, únorový duel s Bílými Tygry Liberec o dvě hodiny.

Zápas 43. kola Tipsport extraligy HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Mountfield HK v pátek 30. ledna 2015 zařadila do vysílání Česká televize přímým přenosem, která bude vzájemné utkání vysílat potřetí v letošní sezoně. Začátek zápasu je tak stanoven na 17.10 hodin. Vstupenky s původním časem v 18.00 hodin samozřejmě zůstávají v platnosti.

Utkání 47. extraligového kola v neděli 15. února 2015 věnuje klub dětem a tak úvodní buly duelu s Bílými Tygry Liberec začne již v 15.00 hodin. „Chceme pokračovat v této tradici a vybrané zápasy hrát dříve. Pro děti připravíme bohatý doprovodný program, aby si užily nejen vlastní utkání,“ uvedl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl s tím, že dříve zakoupené vstupenky s původním časem začátku jsou samozřejmě platné. Fanoušci se mohou pro tento zápas těšit na netradiční seznamovací soutěž vztahující se ke Svatému Valentýnu.