23.12.2014
(HoH)

FOTOGALERIE: Síň slávy opět přivítala hokejové mistry

PARDUBICE — Už popatnácté se v Síni slávy pardubické ČEZ Areny sešli mistři s Pardubicemi z let 1973, 1987, 1989, 2005, 2010 a 2012. Během pohodového večera si zástupci všech zlatých generací měli opravdu co říci…

Setkání mistrů organizuje za přispění společnosti Auto Hybeš klubový historik Milan Černický. Legendy pardubického hokeje přišel navštívit generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek a popřál jim hlavně pevné zdraví do nového roku.

Letošního setkání se zúčastnil i Václav Ráliš, chlapík, který na jaře roku 1950 pomohl tehdejšímu Sokolu Pardubice postoupit do československé nejvyšší soutěže. Mezi své bývalé svěřence přišel i trenér mistrů z let 1973 a 1987 Horymír Sekera, kapitán prvních zlatých „Pardubáků“ Jiří Andrt nebo oblíbený Milan Jiroutek. Mezi své dorazil také Otakar Mareš, bývalý vynikající útočník a trenér mládeže.

Ze zlatých 80. let dorazili bratři Petr a Robert Vršanští, obránci Jiří Seidl a Stanislav Mečiar, nechyběl ani miláček tribun Evžen Musil nebo bývalý rekordman v počtu startů Milan Koďousek, či pardubický trenér z tohoto období Zdeněk Uher. Mezi své bývalé spoluhráče dorazil také mistr z roku 1987 Ondřej Heřman, současný místopředseda představenstva klubu.

Bohatší fotogalerii naleznete na Google+.

Fotogalerie