14.02.2007
(HoH)

Časopis Instinkt nafotil hokejisty HC Moeller Pardubice

V novém čísle časopisu Instinkt naleznete zajímavou sérii fotografií z prostředí pardubického hokejového týmu. V pardubické ČEZ Areně v zázemí šaten, posilovny a na ledové ploše vznikla zajímavá sada fotografií, jejichž výsledek může potěšit nejen pravidelné čtenáře časopisu Instinkt zvyklé na zajímavé fotoeditorialy, ale i každého, komu není cizí příjemný pohled na vypracovaná mužská těla sportovců. Časopis vyjde 15. února 2007, k prodeji bude rovněž v pátek 16. února 2007 během extraligového utkání se Slavií Praha v pardubické ČEZ Areně.

Série fotografií z prostředí pardubického týmu vznikla z podnětu redakce Instinktu. Inspirací byly například fotografie australského ženského fotbalového družstva.

„Pardubičtí hokejisté jsou týmem s dlouhodobě největší a nejvěrnější fanouškovskou podporou v naší zemi. Proto jsme se rozhodli oslovit právě je,“ vysvětlil vznik těchto fotografií šéfredaktor časopisu Instinkt Petr Skočdopole.

Jako nejvhodnější kulisa pro fotografování bylo zvoleno prostředí, které je hokejistům nejvlastnější: jejich aréna s veškerým zázemím. Po tři dny se tak celkem devět hokejistů HC Moeller Pardubice setkávalo v aréně kromě svých trenérů a spoluhráčů i se stylisty a fotografem.

Byl mezi nimi i kapitán Miroslav Hlinka, který se spolu se svým týmovým spoluhráčem Františkem Mrázkem objeví na titulní stránce Instinktu.

Fotograf Tomáš Nosil komentoval spolupráci s hokejisty jako velmi povedenou: „Zpočátku jsem zaznamenal určitý stud, ale nakonec vzniklo mnoho podařených a především přirozených fotek,“ uvedl.

„Pardubice patří mezi hokejová města, ale dneska už jenom s tím nevystačíte. Je tu snaha přitáhnout lidi blíž ke klubu,“ vysvětlil útočník Zdeněk Ondřej, proč hráči HC Moeller Pardubice nabídku fotografování bez většího váhání přijali.