24.11.2014
Autocentrum BARTH

Nová ŠKODA Fabia s výhodným balíčkem ZDARMA

PARDUBICE — V showroomech ŠKODA – v Autocentru BARTH – se můžete seznámit s novou ŠKODA Fabia. Věřte, že nová Fabia se Vám zalíbí na první pohled.

Autocentrum BARTH nabízí k nové Fabia ZDARMA:

  1. záruku na 5 let
  2. akční paket Activ nebo Ambition Plus
    při výkupu Vašeho současného vozu navíc sleva ve výši 15 000 Kč

Nová ŠKODA Fabia

Určitě jste si od dětství přáli být v životě úspěšní. Úspěch v životě i v práci je pro každého z nás velmi důležitý. S novou Škodou Fabia určitě svého úspěchu lehce docílíte.

Škoda desing

Nová ŠKODA Fabia bude dostupná v 15 odstínech barev karoserie. V rámci ColourConceptu lze volit odlišnou kombinaci střechy včetně A-sloupků, krytů vnějších zpětných zrcátek a 16“ kol z lehké slitiny. Na výběr jsou čtyři kombinační barvy: bílá, červená, stříbrná a černá. Dohromady vám nabízíme 125 barevných kombinací, ve kterých si můžete vybírat i ze čtyř barevností interiéru. Najděte tu svoji.

ŠKODA Fabia nabízí dostatek prostoru pro posádku a její zavazadla. Prostor pro cestující je o něco delší a širší než dosud. Řidič a spolujezdec mají také více místa nad hlavou. Zavazadlový prostor je největší v celém segmentu. Přesto si ale ŠKODA Fabia díky svým kompaktním rozměrům nadále ponechává obratnost v každodenním provozu.

V interiéru vozu je důvtipně rozmístěna řada praktických odkládacích prostor tak, aby byly vždy po ruce. Odkládací kapsy na bocích opěradel předních sedadel jsou navrženy takovým způsobem, aby zvládly uložení malých věcí, jako jsou mobilní telefony, peněženky, apod.

Bezpečnost

Fabia zaujala jasné stanovisko k bezpečnosti pasažérů i chodců. Proto na palubě naleznete bezpečnostní prvky známé především z vozů vyšších tříd. Všechny vozy Fabia jsou standardně vybaveny elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS+, které zajišťuje bezpečnější chování vozu při průjezdu zatáčkou. Front Assistant s funkcí automatického brzdění je další strážný anděl na palubě. Ten společně s vámi sleduje, co se děje před vozidlem, a může vás tak upozornit na blížící se nebezpečí. Je schopen sám zabrzdit a tím zmírnit následky nehody nebo jí případně zcela zabránit. Funkce Speedlimiter slaví u značky ŠKODA svou premiéru. Fabia je tak prvním vozem ŠKODA, kde je tento bezpečnostní prvek použit. Jak název napovídá, Speedlimiter nedovolí překročit předem nastavenou rychlost.