15.08.2014
Jan Hrabal

VIDEO: Pardubice dopadly při inspekci na jedničku

PARDUBICE — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice absolvoval ve čtvrtek 14. srpna 2014 inspekční kontrolu před začátkem Tipsport extraligy. Ředitel soutěže Josef Řezníček spolu s manažerem extraligy Antonínem Vansou provedli inspekční kontrolou v pardubické ČEZ Areně. Výsledek? „Vše v pořádku,“ rád konstatoval bývalý obránce.

Kontrola začala v kabině A mužstva, kde ředitel extraligy přeměřil jednotlivé části brankářské výstroje: vyrážečku, lapačku a betony. Oba pardubičtí brankáři dostali zelenou Řezníčkovým podpisem na jednotlivé části. „Po změně pravidel se u vyrážečky měří šířka a délka odrážecího panelu, betony mají speciální měrku na šíři, s tím problémy nebývají. U lapačky kontrolujeme hloubku koše a obvod celé rukavice,“ poznamenal Josef Řezníček.

Po zkontrolování výstroje zamířila inspekce do režie, kde sídlí videorozhodčí, do kabiny hostujícího týmu a pro rozhodčí. Kontrolu zakončila návštěva ošetřovny v ČEZ Areny. „Licenční řád přesně popisuje vybavení těchto prostor včetně jednotlivých specifikací. Prostory zde jsou vyhovující po nedávné kvalitní rekonstrukci nárokům,“ spokojeně konstatoval pro klubový YouTube kanál.

Fotogalerie