11.06.2014
(HoH)

Přijďte diskutovat o fandění do Lanového centra Pardubice!

PARDUBICE — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice ve spolupráci s Fan Clubem HC Pardubice a sdružením fanoušků Sektor 101 pořádá společné setkání, jehož hlavním tématem je fandění při zápasech pardubického A týmu. Srdečně zveme všechny fanoušky ve čtvrtek 19. června 2014 od 18.00 hodin do Lanového centra Pardubice.

„Po skončení minulé sezony jsme se sešli se zástupci Fan Clubu HC Pardubice i šéfem Sektoru 101, všem jsme poděkovali za podporu v minulé sezoně, zejména v play off, kdy jsme si mohli v ČEZ Areně užít fantastickou atmosféru. Během soutěžního ročníku jsme nasbírali různé podněty pro vylepšení hokejového prostředí v naší hale a rádi bychom je prodiskutovali se všemi fanoušky,“ pozval všechny pardubické příznivce marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice zve na tuto akci všechny příznivce bez ohledu, zda jsou členy Fan Clubu HC Pardubice, nebo ne. „Rádi si vyslechneme co nejvíce názorů, každý náš fanoušek, který přispěje do diskuze, je vítán,“ doplnil s tím, že občerstvení bude samozřejmě zajištěno.

Členové Fan Clubu HC Pardubice a Sektoru 101 věří, že se setkání zúčastní co nejvíce fanoušků, aby diskuze byla co nejplodnější.