09.06.2014
Dušan Korel, Jan Hrabal

Den nemocnice nabídne autogramiádu a filmové promítání

PARDUBICE — V novém termínu a poprvé s atraktivní večerní filmovou tečkou. Tak bude vypadat pátý ročník Dne nemocnice, který se bude konat v Pardubické krajské nemocnici, a.s. Již tradiční akce se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 12. června 2014 od 13.00 hodin, podpoří ji také hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Při Dni nemocnice opět nebudou scházet zástupci hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a basketbalového týmu BK JIP Pardubice. V programu od 14.00 do 15.00 hodin bude autogramiáda a nachystány budou i soutěže ve střelbě na hokejovou branku a basketbalový koš.

Na autogramiádě se vám podepíší obránce Václav Kočí a útočník Libor Pivko.

„Chceme při této akci v co největší míře představit Pardubickou krajskou nemocnici a její aktivity. Pro širokou veřejnost jsme připravili prohlídky některých oddělení, řadu preventivních vyšetření a poraden a ve spolupráci s mnoha partnery i pestrý doprovodný program. Doufáme, že bude opět zajímavý pro návštěvníky všech generací,“ řekl Tomáš Gottvald, ředitel Pardubické krajské nemocnice, a. s.

„Den nemocnice se koná již popáté. K tomuto malému jubileu jsme se rozhodli naši tradiční akci zpestřit a zařadili jsme do programu i večerní filmovou projekci. Z tohoto důvodu jsme termín přesunuli na červen, kdy je větší pravděpodobnost, abychom měli příznivé počasí,“ dodal ředitel.

Program nadcházejícího Dne nemocnice bude začínat ve 13.00 hodin, kdy začnou preventivní vyšetření a poradny. Tato hlavní zdravotní část akce potrvá až do 17.00 hodin. Doprovodný program, který se bude odehrávat v centrální části nemocnice, bude od 14.00 do 16.00 hodin. Závěr od 21.00 hodin obstará mimořádná filmová projekce pod širým nebem přímo v areálu nemocnice. Promítat se bude úspěšný americký film Klub poslední naděje. Vstup bude zdarma. V případě nepříznivého počasí se však promítání neuskuteční.

Den nemocnice

Den nemocnice