08.06.2014
Jan Hrabal

VIDEO: „Státnice? Největší problémy jsem měl s ofinou“

ÚSTÍ NAD ORLICÍ — Původně to měl být běžný rozhovor o úspěšně zvládnutých státních závěrečných zkouškách na univerzitě v Košicích a o prvních dojmech v Pardubicích. Brankář Tomáš Halász se hned v jeho úvodu rozpovídal a ukázal, jaký je pohodář, posuďte sami…

„Nejsem stresující člověk. Měl jsem ráno problémy s tím, že jsem si ráno před zkouškami nageloval vlasy a padala mi ofina, vypadal jsem hrozně. Jinak jsem měl štěstí: dobře jsem vytáhl otázky, v pohodě jsem obhájil práci a zvládl jsem to. Nyní jsem v pohodě, nemusím se učit a mám klid na tréninky,“ vyprávěl o svém zdárně dokončeném bakalářském studiu.

Tomáš Halász odmala hrál fotbal, nakonec ale zvolil lední hokej. V minulé sezoně pomohl Olomouci postoupit do extraligy, od května je v Pardubicích. „Rychle jsem se zde zabydlel, mám rád situace, že přijdu někam nový a poznám nové lidi, rozšířím si obzory skrze nové zážitky. Rád poznám nové město, mentalitu lidí… V Pardubicích jsem nadmíru spokojený, je tu skvělé zázemí,“ pokračoval v rozhovoru pro klubový YouTube kanál.