01.06.2014
Jan Hrabal

VIDEO: Pardubičtí hokejisté naberou síly na soustředění

PARDUBICE — V sedm ráno budíček a program až do jedenácté hodiny večerní. Hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice budou až do soboty 7. června 2014 nabírat síly v nedalekém Ústí nad Orlicí.

„Oproti loňsku nás čeká obměněný program. Přehodili jsme schopnosti tak, že v první polovině týdne pojedeme dopoledne sílu a střelbu, odpoledne se budeme věnovat rychlostním schopnostem a vytrvalosti. Od čtvrtka to přehodíme a pojedeme obráceně: ráno schopnosti, pak odpoledne síla a technika,“ popsal průběh příští dní asistent trenéra HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Miloš Říha.

Letní soustředění v Ústí nad Orlicí

Pardubičtí hokejisté si v posledních letech Ústí nad Orlicí oblíbili: je poměrně blízko, tamní sporthotel nabízí bohaté zázemí. „Všechna sportoviště jsou na jednom místě, to je veliká výhoda, denně máme tři čtyři fáze, mužstvo jede pospolu včetně hráčů s individuálními tréninkovými plány,“ pokračoval trenér Pardubic.

„Konkrétní složení jednotlivých tréninkových jednotek bude hodně záviset na počasí. Prakticky všechna sportoviště jsou venku, kdyby bylo ošklivě, byla by to pro nás komplikace, samozřejmě bychom si s ní poradili i za cenu, že bychom trénovali v dešti,“ pokračoval v rozhovoru pro klubový YouTube kanál.

Fotogalerie