21.05.2014
(HoH)

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice drží palce pardubickým Hřebcům

PARDUBICE — V rámci projektu „Fandíme si navzájem“ se hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice podpořit pardubické Hřebce, kteří už 11 let hájí barvy našeho města v netradičním sportu, jehož popularita však každým rokem stoupá – americkém fotbalu. 25. května je čeká třetí domácí utkání letošní sezóny proti Brno Alligators.

Tým amerického fotbalu Pardubice Stallions působí v české lize už od roku 2003 a v současnosti hraje nejvyšší divizi ČLAF A, v které nastupuje proti těm nejlepším klubům v ČR a na Slovensku.

Stallions za sebou mají polovinu sezony a již tuto neděli 25. května nastoupí proti brněnským Aligátorům ke svému třetímu letošnímu domácímu utkání. Zpříjemněte si čekání na novou sezonu pardubických hokejistů netradičním zážitkem a dorazte v neděli ve 13.45 hodin na letní stadion u ČEZ Areny. Hřebci se mohou pochlubit nejvěrnější fanouškovskou základnou v celé republice a jejich průměrná návštěva se pohybuje kolem 500 diváků.

Kromě atraktivní sportovní podívané se můžete těšit na skvělou atmosféru, bohatý doprovodný program, zasvěcený komentář a soutěže o hodnotné ceny. V poločasové přestávce budete moci vyhrát také dárky od hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, který je partnerem nadcházejícího domácího utkání Stallions.