27.03.2014
Jan Hrabal

Chystáte se na sraz fanoušků? Kupte si zlevněnou vstupenku!

PARDUBICE — Osmnáct let. Ano, tak dlouho se konají srazy hokejových fanoušků, ten letošní pořádá Fan Club HC Pardubice. Konat se bude pod Kunětickou horou od 3. do 6. července 2014. Do konce března si můžete koupit vstupenky za zlevněnou cenu 250 korun, pořídit je lze i online. Neváhejte a dorazte začátkem července na 18. Mezinárodní hokejový sraz fanoušků!

„Zvolili jsme areál nacházející se v těsné blízkosti dominanty Pardubického kraje státního hradu Kunětická hora. Věříme, že téměř ideální dostupnost, prakticky ve středu naší republiky, a zajímavý program přilákají nejen staré známé tváře, ale i fanoušky, kteří možná ještě nikdy podobnou akci na vlastní kůži nezažili. Za organizátory Vám mohu slíbit, že rozhodně své účasti nebudete litovat,“ zve všechny hokejové fanoušky na tento sraz předseda Fan Clubu HC Pardubice Karel Klodner, jenž tento sraz spoluorganizuje.

„Nikdy by mě nenapadlo, že ještě po třinácti letech, kdy jsme sraz pořádali naposledy, budu opět aktivně u toho,“ pousmál se šéf pardubických fandů. Pardubické setkání bude v mnoha ohledech výjimečné. Poprvé v historii se akce neuskuteční v prostorách s vybudovaným zázemím pro podobné akce, jako jsou například kempy, ale „své místo“ nalezne v těsné blízkosti dominanty Pardubického kraje – státního hradu Kunětická hora.

Že se návštěvníci srazu rozhodně nebudou nudit, potvrzuje i předběžný program, který bude, stejně jako další podrobnosti ke srazu, průběžně aktualizován na www.fanclubhcpardubice.cz. Ve čtvrtek 3. července je v plánu spíše zahřívací večer pro „nedočkavé“, ale hned následující den již čeká účastníky nabitý program v podobě soutěžního odpoledne, které plynule přejde ve večerní a noční dávku koncertů několika, převážně revivalových, kapel. Stejný formát, samozřejmě s jinou náplní, se uskuteční i v sobotu, kdy bude pro zájemce připravena i výletní plavba lodí po Labi. V neděli 6. července dopoledne pak celá akce skončí.

Sraz fanouškůKliknutím na logo se dostanete na stránku s možností ONLINE koupě vstupenky na sraz.

Místo konání srazu je velmi dobře dostupné z hlavního i autobusového nádraží v Pardubicích, odkud sem jezdí pravidelné linkové autobusy i autobusy MHD (č. 16) do zastávky Ráby – Kunětická hora. Organizátoři navíc zajistí i posilové spoje v časech hlavního náporu při příjezdu a odjezdu účastníků.

„Chceme, aby na ‚Kuňku‘ dorazil úplně každý, kdo si chce užít několik prázdninových dní v příjemném prostředí s programem, který sice nepřinese vystoupení hvězd první velikosti, ale rozhodně půjde o mimořádnou několikadenní ‚vesnickou tancovačku‘, kde nemusíte přemýšlet, co si dáte první den, abyste vydrželi s penězi až do konce,“ dodává s úsměvem Karel Klodner.

Toto tvrzení podtrhuje ještě jedna novinka pardubického srazu. Vstupenky jsou poprvé v historii prodávány již od ledna a to online na www.fanclubhcpardubice.cz, do konce března jsou k dispozici za 250 korun včetně poplatku za kemp, který vznikne přímo v areálu srazu.