21.01.2007
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

Dnes vyjde jednadvacátý Zvon s plakátem Zdeňka Ondřeje

Víkendový duel se Zlínem ozdobí také časopis Zvon, který vyjde s unikátním porovnání sil týmů O2 extraligy v přesilovkách a oslabeních. Dále přinese rozhovor s brankářem Vladislavem Koutským, který prožil první porážku v brance pardubického Moelleru v letošní sezóně, a s plakátem Zdeňka Ondřeje. Pochopitelně jsme nezapomněli i na soutěž, ve které můžete opět hrát o 10 poukázek na výhodné menu.

V rozhovoru jsme vyzpovídali druhého brankáře domácího týmu, Vladislava Koutského, který byl v brance při páteční porážce s Kladnem, ale vůbec nezanechal špatný dojem a za prohru červenobílých nenese díl viny. Na dvojstránce se dozvíte, jaké je to být „dvojkou“ za Jánem Lašákem, zda mu tato pozice vyhovuje a jaké plány má se svou budoucí kariérou.

Na plakátu se můžete těšit na portrét letní pardubické posily, Zdeňka Ondřeje, který tak rozšíří vaši plakátovou sbírku. Plakát ve formátu A4 je nedílnou součástí Zvonu, ale pochopitelně si jej můžete zakoupit i samostatně za sníženou cenu, to jest 10 korun.

Zvon pochopitelně netvoří pouze rozhovor a plakát, ale hlavně vyčerpávající hokejové informace z dění z extraligy a pardubického Moelleru. Představíme vám dnešního soupeře, dočtete se o jeho aktuální formě a posledních nákupech. V reportáži detailně rozebereme minulý zápas, přečtete se vyjádření hráčů v ohlasech a nezapomeneme na naše „velvyslance“ v NHL. V tématu čísla vás zasvětíme do hodnocení týmů v přesilovkách a oslabeních. Dozvíte se, kdo kraluje těmto disciplínám a kdo nemůže být na tyto herní činnosti vůbec pyšný.

Soutěže patří ke každému Zvonu, a proto ji ani tentokrát nemůžeme v pozvánce vynechat. Podruhé za sebou odměníme nejvíce soutěžících v této sezoně, celkem 10 z vás, kteří správně zodpoví jednoduchou otázku a odevzdají soutěžní kupon do konce zápasu. A o co se bude hrát? O deset poukázek na výhodné menu. Navíc vám Zvon i v tomto případě přinese 20% slevový kupon do jedné z pardubických restaurací…

Pardubický hokejový Zvon získáte na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně za nezměněnou cenu – předplatitele stojí patnáct korun, ostatní zájemce o pět korun víc. U prodejních stánků jsou k dispozici i všechna starší čísla a samostatně prodejné plakáty.