29.01.2014
Jan Hrabal

Avangard Omsk do Pardubic nedorazí

PARDUBICE — Plánované přátelské utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Avangard Omsk se neuskuteční. O tento zápas panoval mezi fanoušky zvýšený zájem a řada z nich si již zakoupila vstupenky na tento prestižní duel. Hokejový klub jim peníze vrátí.

„V průběhu víkendu jsme obdrželi zprávu o tom, že vedení Avangardu Omsk změnilo program a zrušilo plánované soustředění v České republice, jehož součástí byly pobyt na horách a týdenní příprava v Pardubicích včetně sehrání přátelského utkání s naším týmem,“ řekl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek.

Zápas se měl uskutečnit během olympijské přestávky ve čtvrtek 13. února 2014. „Rozhodnutí ruského klubu respektujeme, měli jsme pro něj připravený detailní program včetně domluveného utkání, a přátelský zápas tedy musíme zrušit. Nyní hledáme náhradní zápasový program, který budeme pravděpodobně řešit v rámci plánovaného soustředění,“ prohlásil.

„Všem fanouškům, kteří si zakoupili vstupenky, vrátíme peníze. Všem se omlouváme za komplikace, které byly způsobeny rozhodnutím vedením ruského klubu,“ doplnil Ondřej Šebek.

Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na utkání, obdrží peníze nazpět. „Za ONLINE VSTUPENKY je vrátíme nazpět přímo na účty. U klasických vstupenek budeme vracet peníze na pokladnách ČEZ Areny během jejich otevíracích doba a to až do konce základní části,“ uvedl marketingový manažer klubu Jan Kratochvíl.