26.12.2013
Jan Hrabal, Martin Voltr

Starší dorostenci vyladí formu na turnaji v Hradci Králové

PARDUBICE — Pět zápasů ve třech dnech čeká nadcházející víkend na starší dorostence HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Ti se zúčastní vánočního turnaje v Hradci Králové, kde se postupně střetnou s Mladou Boleslaví, Hradcem Králové, Duklou Jihlava, Třincem a Vítkovicemi.

„Tento velmi kvalitně obsazený turnaj absolvujeme v sestavě s několika mladšími dorostenci, kterým chceme dát příležitost okusit těžké zápasy ve vyšší kategorii, ale přesto chceme odvézt z tohoto turnaje co nejlepší výsledek,“ uvedl trenér starších dorostenců Miroslav Vybíral.

Nejsilnějším protivníkem budou jednoznačně Vítkovice, které vedou celou RAKO extraligu staršího dorostu. Další velkou výzvu bude představovat aktuálně šestý Třinec a také jedenáctá Jihlava, s níž se Pardubičtí střetávali v první části soutěže.

To samé platí i o Mladé Boleslavi a samozřejmě také hokejistech pořádajícího Hradce Králové. Pardubice letos nejprve s rivalem dvakrát prohrály, pak jej dvakrát porazily a určitě budou chtít triumfovat i potřetí. Východočeský souboj bude mít velký náboj i v rámci vánočního turnaje, derby přijde na řadu v sobotu v 8.00 hodin v malé hale.

Zápasy Pardubic na turnaji

Pátek 27. prosince 2013
Zápas Čas Hala
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – BK Mladá Boleslav 17.15 hodin velká hala
Sobota 28. prosince 2013
Zápas Čas Hala
Královští lvi Hradec Králové – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 8.00 hodin malá hala
HC Dukla Jihlava – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 13.00 hodin malá hala
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC Oceláři Třinec 17.30 hodin velká hala
Neděle 29. prosince 2013
Zápas Čas Hala
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC Vítkovice Steel 13.15 hodin velká hala