19.12.2013
(HoH)

FOTOGALERIE: ČEZ Arena přivítala pardubické legendy

PARDUBICE — Je z toho milá tradice. V poslední čtvrtek před vánočními svátky se v Síni slávy pardubické ČEZ Areny sejdou mistři Pardubic z let 1973, 1987, 1989, 2005, 2010 a 2012. Během pohodového večera zhlédli mezinárodní utkání Česká republika – Finsko ovšem beze zvuku. Proto si vždy mají co říci.

Setkání mistrů organizuje za přispění společnosti Auto Hybeš klubový historik Milan Černický. Legendy pardubického hokeje přišel navštívit generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek a popřál jim hlavně pevné zdraví do nového roku.

Letošního setkání se zúčastnil i Václav Ráliš, chlapík, který na jaře roku 1950 pomohl tehdejšímu Sokolu Pardubice postoupit do československé nejvyšší soutěže. Mezi své bývalé svěřence přišel i trenér mistrů z let 1973 a 1987 Horymír Sekera, dále pak Vladimír Martinec a Bohuslav Šťastný, či kapitán prvních zlatých „Pardubáků“ Jiří Andrt.

Ze zlatých 80. let dorazili bratři Petr a Roman Vršanští, nechyběl ani miláček tribun Evžen Musil, či pardubický trenér z tohoto období Zdeněk Uher. Přišli i Florián a Martin Střídovi.

Bohatší fotogalerii naleznete na Google+.
Fotogalerie