26.09.2013
(HoH)

Všichni za Pardubice! Hokejisté ozdobí městské slavnosti

PARDUBICE — Pardubické Pernštýnské náměstí už zažilo nejrůznější kulturní, společenské i sportovní akce. Poprvé ve své historii ale v historickém centru vyroste sportovní aréna. Na ní proběhnou prezentace pardubických sportovních klubů. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se ukáže po šesté hodině večerní.

Na XX. ročníku Městských slavností Pardubice se vám od 18.15 hodin podepíší zástupci nastupující generace pardubického hokeje: kluboví odchovanci Tomáš Nosek a Michael Špaček.

O půl hodiny později se můžete těšit na autogramiádu týmu hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, které se zúčastní brankáři Martin Růžička a Dušan Salfický, dále pak obránce Václav Kočí a útočníci Petr Sýkora, Radovan Somík, Tomáš Zohorna a Robert Kousal.

Po této autogramiádě pokřtí zástupci klubů projekt „Všichni za Pardubice!“. „Cílem projektu Všichni za Pardubice je zviditelnění nejúspěšnějších sportovních klubů a samotných sportovců. Jsme Městem sportu a tímto projektem chceme všem připomenout, jak úspěšné reprezentanty tady máme,“ říká náměstek primátorky František Brendl.

Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice si pro návštěvníky městských slavností připravil prezentaci spojenou s předvedením hokejových dovedností. Navíc zde můžete získat informace o náboru malých hokejistů do kurzu bruslení.

Původně jsme informovali o tom, že na Pardubických sportovních slavnostech půjde zakoupit vstupenky na nedělní derby HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Mountfield Hradec Králové. Vzhledem ke zvyšujícímu se zájmu o ně to bohužel nebude možné. Lístky jsou stále k dispozici ONLINE nebo na pokladnách ČEZ Areny.

Na Pardubických sportovních slavnostech si budete moci vyplnit hokejový kvíz o historii pardubického hokeje a připojit vzkaz pardubických hokejistů před derby s Hradcem Králové.