29.12.2006
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

Silvestrovský Zvon, aneb konec roku vážně i nevážně

S posledním zápasem domácího týmu v tomto kalendářním roce vyjde také sedmnácté číslo Zvonu. A vzhledem k blížícímu se Silvestru, bude mít trochu netradiční obsah. Kromě článků vážných a pravdivých přinese silvestrovský kvíz a silvestrovské aktuality, které Vás jistě pobaví. Na plakátu tentokrát najdete Tomáše Blažka, v rozhovoru jsme vyzpovídali Petra Koukala a textem i obrazem připomeneme středeční duel v Liberci, který zpestřila hromadná bitka.

V minulém Zvonu jste si mohli přečíst rozhovor s členem už legendárního útoku Průcha – Kolář – Koukal, Janem Kolářem, a v dnešním čísle jsme vyzpovídali také posledního člena hrajícího za HC Moeller Pardubice Petra Koukala. Dozvíte se mimo jiné, jak hodnotí svou letošní produktivitu, jak probíhal středeční souboj v Liberci a se kterým umístěním po základní části by byl spokojený… Navíc Vám řekne informace o Petru Průchovi, které se jinde nedočtete.

Součástí každého vydání Zvonu je také plakát a dnes tomu nebude jinak. Zvěčnili jsme Tomáše Blažka (ukázka je vpravo), který jistě obohatí Vaši letošní plakátovou sbírku…. Těšit se tak můžete na plakát ve formátu A4 na výšku na kvalitním křídovém papíře.

Nejen rozhovor a plakát tvoří časopis Zvon, a tak se můžete těšit na reportáž a ohlasy z posledního zápasu v Liberci, na předzápasové informace, aktuality či výkony bývalých hráčů HC Moeller Pardubice v kanadsko-americké NHL.

Do každého Zvonu pro Vás připravujeme soutěže a i dnes budeme štědří. Máme pro Vás tři kalendáře HC Moeller Pardubice 2007 a pokud jej ještě nemáte, není nic jednoduššího, než odevzdat hlasovací lístek se správnou odpovědí do soutěžního boxu do konce zápasu. A abychom Vám trochu poradili, otázka bude zaměřena na posilu Petra Puchera, který by měl dnes poprvé obléci pardubický dres.

Navíc Vám Zvon i v tomto případě přinese 20% slevový kupon do jedné z pardubických restaurací.

Pardubický hokejový Zvon získáte na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně za nezměněnou cenu – předplatitele stojí patnáct korun, ostatní zájemce o pět korun víc. U prodejních stánků jsou k dispozici i všechna starší čísla a samostatně prodejné plakáty.