18.08.2013
(HoH)

Vyhrajte vstupenky na Czech Hockey Games!

PARDUBICE — Organizátoři Czech Hockey Games v Pardubicích umístili 10 billboardů, které propagují České hokejové hry v Pardubicích. Vyfoťte se u jednoho z nich se svými přáteli, pošlete fotku na fanhokej@bpa.cz, vyhrajte hlasování na této stránce a získejte až 30 vstupenek na hokej a 5 soudků piva Pilsner Urquell. Více informací a pravidla naleznete zde.

Jak se zapojit

  • Vyfotit se s přáteli u jednoho z deseti billboardů na území Pardubic, které propagují České hokejové hry 2013 v Pardubicích.
  • Soutěžní fotografii odeslat prostřednictvím e-mailu na adresu fanhokej@bpa.cz, předmět e-mailu: fotosoutěž_pardubice, v e-mailu musí být uvedeno křestní jméno, příjmení, věk, telefon a utkání, které v případě výhry chcete navštívit.
  • Poté bude fotografie nahrána na Oficiální facebookový profil „Český hokej pro fanoušky“ (naleznete na adrese: www.facebook.com/fanhokej), kde proběhne hlasování širokou veřejností. Soutěžící, který obdrží nejvíce ohodnocení „lajků“, se stává vítězem. Vítěz obdrží vstupenky na vybrané utkání Czech Hockey Games 2013 v Pardubicích. Počet vstupenek závisí na počtu fanoušků na vítězné fotografii, maximálně však 30 kusů. (20 fanoušků u billboardu = 20 vstupenek na utkání). Další cenou je 5× soudek piva Pilsner Urquell v objemu 5 l.
  • Hlasovat na oficiální facebookové  stránce: Český hokej pro fanoušky.

Kde zmíněné billboardy najdete

  • Hradecká, příjezd do centra města
  • Hradecká, příjezd od Hradce Králové
  • kpt. Bartoše, kruhová křižovatka u OBI
  • kpt. Bartoše, příjezd k sídlišti Polabiny
  • Na Drážce, příjezd od Vysokého Mýta
  • Nádražní, výpadovka směr Hradec Králové
  • Okrajová, průjezd sídlištěm Polabiny
  • Poděbradská, příjezd od Prahy, Poděbrad
  • Poděbradská, směr Poděbrady, Praha
  • Teplého, příjezd od Prahy směr centrum

Soutěž Czech Hockey Games

Organizátor

Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 4173 (dále jen „Organizátor“) pořádá fotografickou soutěž pro širokou veřejnost s názvem „VYFOŤ SE S PŘÁTELI A VYHRAJ PIVO A LÍSTKY NA CHG 2013 V PARDUBICÍCH“ (dále jen „Fotosoutěž“).

Doba a místo trvání soutěže

Fotosoutěž probíhá od 14. srpna 2013 od 12.00 hodin do 25. srpna 2013 do 23.59 hodin, a to na území České republiky.

Obecné podmínky

Účastníkem Fotosoutěže může být každá fyzická osoba s bydlištěm na území České republiky (dále jen „Účastník“). Účastníkem soutěže může být pouze osoba starší 18 let. Fotosoutěže se nemohou účastnit osoby, které jsou v pracovním či obdobném poměru k Organizátorovi, anebo jsou k takovým osobám ve vztahu osob blízkých.

Účastníci se Fotosoutěže účastní s vědomím, že nemohou požadovat výhry v celkovém rozsahu ani v jednotlivých případech v hodnotě vyšší nebo ve větším množství, než jaké určí Organizátor, ani nejsou oprávněni požadovat na místo výher peněžité plnění. Výhry nelze vymáhat soudní cestou.

Vstup do Fotosoutěže a její pravidla

Účastník se do soutěže zapojí vytvořením fotografie zaslanou na adresu fanhokej@bpa.cz (předmět e-mailu: fotosoutěž_pardubice, v e-mailu musí být uvedeno křestní jméno, příjmení, věk, telefon a utkání, které v případě výhry chce navštívit. Tato fotografie poté bude nahrána na oficiální fanstránku „Český hokej pro fanoušky“, kde proběhne hlasování formou like.

Ceny

Vítěz soutěže je pouze jeden a to absolutní. Předmětem výhry jsou vstupenky na jedno hokejové utkání České hokejové reprezentace v rámci CHG 2013 Pardubice. Počet vstupenek závisí na počtu fanoušků na vítězné fotografii, maximálně však 30 kusů. (20 fanoušků u billboardu = 20 vstupenek na utkání). Další cenou je 5× soudek piva Pilsner Urquell v objemu 5 l.

Způsob určení výherce a předání výher

Vítězem se stává autor fotografie, která bude mít v době ukončení soutěže (25. srpna 2013 do 23.59 hodin) nejvíce ohodnocení („lajků“). V případě většího množství soutěžních fotografií si Organizátor vyhrazuje právo termín vyhlášení adekvátně posunout s tím, že nový termín bude zveřejněn na www.hokej.cz.

Výherci budou o výhře a způsobu jejího předání informováni e-mailem a telefonicky (a to na e-mailovou adresu, resp. telefonní číslo uvedené v e-mailu odeslaného společně se soutěžní fotografií). V případě, že si výherce po obdržení pokynů od Organizátora výhru ve stanovené době nevyzvedne, ztrácí na výhru nárok a výhra propadne, aniž by původnímu výherci vznikal nárok na jakoukoliv kompenzaci ze strany Organizátora. Účastník rovněž ztrácí nárok na výhru v případě, že jakkoliv poruší pravidla Fotosoutěže, zejména neuvede-li v registračním formuláři údaje odpovídající skutečnosti (v případě výhry Účastníka je Organizátor oprávněn si tyto skutečnosti ověřit). Ceny budou předány výherci v místě pořádání akce, tj. ČEZ Arena Pardubice, a to v termínu závislém na zvoleném utkání.

Z účasti budou vyloučeny fotografie, u nichž bude zaznamenán pochybný nárůst „laiků“ zejména ze zahraničních facebookových účtů.

Všeobecné podmínky

Odesláním soutěžního e-mailu, dle bodu/ těchto pravidel Účastník vyjadřuje svůj souhlas s pravidly Fotosoutěže a zavazuje se tato pravidla dodržovat. Organizátor si vyhrazuje právo změnit podmínky či pravidla této Fotosoutěže, případně Fotosoutěž zastavit, přerušit či odložit.