23.12.2006
Jan Hrabal, fotografie Vladimír Škorpík

Vánoční hokejový den pobavil a potěšil všechny fanoušky

AKTUALIZOVÁNO O 40 FOTOGRAFIÍ! Tuto sobotu dopoledne se doširoka všem návštěvníkům otevřely brány pardubické ČEZ Areny. Hokejový klub Moeller Pardubice uspořádal pro početnou fanouškovskou obec tradiční Vánoční hokejový den. Více než tisícovka fandů pardubického hokeje se mohla podívat do míst, kam se při běžné návštěvě hokejového chrámu východních Čech nedostane. Jako tradičně byl mezi nejmenšími fanoušky zájem o společný trénink s hráči A mužstva, vyhledávaná byla i prohlídka kabina prvního týmu. Letošní specialitkou byla soutěž o zájezd přímo s hokejisty HC Moeller na venkovní utkání.

Vánoční hokejový den 2006
9.45 – ukázkový trénink A mužstva
10.45 – trénink A mužstva s dětmi
11.30 – diskotéka na ledě

10.00 – prohlídka V. I. P. Prostor, režie a zázemí pro novináře
11.45 – prohlídka kabiny A mužstva

11.15 – oběd s dětmi z dětského domova
11.45 a 12.30 – autogramiády hráčů
——→ Z programu Vánočního hokejového dne
Vánoční hokejový den začal už ve tři čtvrtě na deset tréninkem celého mužstva. Miloš Říha jej přizpůsobil k tomu, aby diváci, kteří postupně zaplňovali arénu, mohli zhlédnout mnoho pohledných akcí.

V 10.45 se ledová plocha v ČEZ Areně zaplnila dětmi a rodiči, kteří za asistence Jána Lašáka, Davida Havíře, Františka Mrázka, Zdeňka Ondřeje, Libora Pivka a Jana Koláře učili nejmenší hokejovým dovednostem.

Třeba Zdeněk Ondřej s každým klučinou absolvoval hokejový slalom okolo kuželů, každého pak po zásluze pochválil. Ján Lašák zase dohlížel na umění brankářů a společně s nimi se neustále usmíval. Na stadionu vládla pohodová a přátelská atmosféra.

Od deseti hodin dopoledne se také otevřely zajímavé prostory v hale. Každý zájemce si mohl prohlédnout režii ICE–TV, zázemí pro novináře, nebo V. I. P. prostor klubu.

Děti z dětského domova se zase naobědvaly v Hattricku společně s Jaroslavem Komou, Janem Čalounem, Janem Snopkem, Vladislavem Koutským, Tomášem Blažkem, Janem Starým a Peterem Pucherem.

Ve tři čtvrtě na dvanáct se otevřely prostory kabiny A mužstva. V nich neproběhlo žádné zdobení, každý tak přišel do kabiny HC Moeller jako při všedním dnu.

V mix zóně se zase podepisovalo celkem deset hokejistů HC Moeller Pardubice. Všichni fanoušci mohli obohatit svou sbírku o podpisy Petra Koukala, Petra Sýkory, Martina Čecha, Dušana Andrašovského a Michala Šedy. O půl jedné je vystřídali Aleš Píša, Petr Čáslava, Miroslav Hlinka, Tomáš Rolinek a Tomáš Linhart.

Fotogalerie z Vánočního hokejového dne

Autorem je Vladimír Škorpík, fotografie jsou chráněny autorským zákonem! Kliknutím na náhled se vám zobrazí fotografie v plné kvalitě.