27.06.2013
Tisková zpráva HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Novým výkonným ředitelem klubu bude Jiří Beran

PARDUBICE — Na jednání představenstva hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice dne 27. června 2013 byl novým výkonným ředitelem klubu jmenován Ing. Jiří Beran, který do své funkce nastoupí v pondělí 1. července 2013. V hierarchii klubu bude přímým podřízeným generálního manažera. Jeho hlavní náplní činnosti bude řízení klubových financí.

„Jiří Beran bude zcela jistě velkou posilou do managementu naší společnosti, kterou jako dlouholetý člen představenstva dobře zná. Jeho náplní bude především řízení ve finanční oblasti, organizace a kontaktu s nekomerčními partnery klubu. Věřím, že jeho příchod bude přínosem pro fungování naší organizace a inženýr Beran využije svých bohatých manažerských zkušeností v oblasti ekonomiky i sportu,“ uvedl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek.

Jiří Beran působil jako dlouholetý ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn, nyní spolupracuje na projektu revitalizace Sportovního centra Nymburk, které má ambici se stát národním olympijským centrem České republiky. Jiří Beran má bohaté zkušenosti s finančním řízením nejen sportovních organizací, působil také jako ředitel Finančního úřadu v Jilemnici.

„Jsem rád za tuto možnost pracovat pro pardubický hokejový klub a obzvlášť v dnešní ekonomicky velmi napjaté době to považuji za velkou profesní a osobní výzvu,“ řekl nový výkonný ředitel klubu.