31.05.2013
(HoH)

„Permanentkáři“ mají desetiprocentní slevu v lanovém centru

PARDUBICE — Další příjemnou novinku nachystal hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice ve spolupráci s Lanovým centrem Pardubice pro majitele permanentních vstupenek. Ti mohou využít opakované desetiprocentní slovo v tomto rekreačním areálu na Cihelně.

„Hokejové klub tradičně pořádá hokejové dne v Lanovém centru Pardubice. V minulé sezoně zde startoval Nadační běh, vystavovali jsme mistrovský pohár. Spolupráce s pardubickým hokejem je oboustranně přínosná, proto ji prohlubujeme a přicházíme s nabídkou desetiprocentní slevy pro všechny majitele permanentek na hokejovou sezonu 2013/2014,“ řekl provozovatel Lanového centra Pardubice Jiří Razskazov.

Akce HC ČSOB Pojišťovna Pardubice v lanovém centru

  • 10. září 2013: Hokejové odpoledne v lanovém centru
  • 20. října 2013: Nadační běh HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Desetiprocentní sleva se vztahuje na všechny atrakce v Lanovém centru Pardubice

„Slevy nijak neomezujeme, fanoušek se prokáže permanentní vstupenkou a obdrží desetiprocentní slevu na vstupném,“ pokračoval Jiří Razskazov.

Fanoušci naleznou v Lanovém centru Lanáček pro malé děti, vysoká lana, lanové překážky kombinované s lanovkou a obří houpačkou. Nově zde jsou bungee trampolíny s gumama, to je nové vylepšení. „Na všechny tyto atrakce mají majitelé permanentek slevu,“ připomněl.

Orientační plán

Nejbližší společnou akcí bude hokejové odpoledne 10. září 2013, kde všichni majitelé permanentek si budou moci zdarma vyzkoušet naše atrakce stejně jako v minulé sezoně. Součástí hokejového odpoledne bude autogramiáda pardubických hokejistů.

„Nadační běh se uskuteční 20. října 2013 a počítáme se vzájemnou spoluprací, startoval by v Lanovém centru jako v loňském roce. Snad nám vyjde počasí,“ doplnil Jiří Razskazov.

Lanové centrum Pardubice bylo vybudováno na jaře 2010. Centrum se i nadále rozrůstá a připravuje pro Vás další možnosti spojené s tímto areálem. Na ploše více než 4300 m2 využijete sestavy překážek a atrakcí svým rozsahem jedinečné v České Republice. Areál Lanového centra nabízí rovněž občerstvení a sociální zázemí. Lanové centrum Pardubice nabízí díky svým dispozicím kvalitní prostředí pro pořádání firemních akcí, team buildingů či oslav. Více informací naleznete na internetových stránkách www.lanovecentrum-pardubice.cz.