14.03.2013
Jan Hrabal

Jsem spokojený, ale mohli jsme jít dál, hodnotí Miloš Říha

PARDUBICE — Před týdnem skončila klubová sezona hokejistům A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Pro Východočechy uplynula před týdnem v rozhodujícím utkání předkola play off na ledě Kladna, kde Pardubice prohrály 0:1. „Jsem zklamán, že jsme neprošli dál. Mužstvo na to mělo,“ řekl ve videorozhovoru manažer A týmu Miloš Říha.

„O našem konci rozhodly první dva zápasy, kdy jsme se po postupu do předkola uvolnili a náš přístup nebyl takový jako předtím. Asi to je ale spravedlivé, když venku nevyhrajete, tak nemůžete přejít přes slabšího soupeře, a to nechci Kladno urazit,“ uvedl Miloš Říha.

„Jsem spokojený, že se dosáhlo postupu do předkola play off. Nemuseli jsme nastupovat v play out, kde jsou ještě větší nervy a kde je celý klub pod obrovským tlakem. Jsem rovněž spokojený se hrou, kterou jsme předváděli, vždyť jsme jednoznačně neprohráli jediný zápas! Být větší efektivity, která nás v play off zradila, jsme ale mohli být někde jinde. Naši fanoušci se ale vrátili na stadion a vrcholem byl domácí zápas se Spartou Praha, který byl parádní,“ pokračoval ve videorozhovoru manažer A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.