13.12.2012
Jan Hrabal

Hráči si zahráli bowling s fanoušky. Vyhrál Martin Šagát

PARDUBICE — Hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se sešli se členy Fan Clubu HC Pardubice na turnaji v LUKA bowlingu v Pardubicích. Společné týmy hráčů a fanoušků si pak zahrály bowling, ve kterém kralovalo mužstvo s útočníkem Martinem Šagátem.

Tuto akci uspořádal hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice spolu s Fan Clubem HC Pardubice. „Byl to moc fajn, hodně jsem si popovídal s hráči A týmu, hlavně s Václavem Kočím, kterému jsem také fandil na bowlingovém turnaji,“ nadšeně vyprávěl desetiletý Jan Šimák, který dle svých slov pravidelně chodí na zápasy na Jižní tribunu. Veselé úsměvy zdobily všechny účastníky setkání.

Google plus

Kompletní fotogalerii z turnaje naleznete na Google+.

Bowlingového turnaje se zúčastnili hokejisté a fanoušci ve společných patnácti týmech po třech hráčích. Nejlepší týmy postoupily do finále, které vyhrálo mužstvo s Martinem Šagátem.

„Bowling trénuji ve volném čase a na Nintendu,“ usmíval se slovenský útočník, jenž ve finálovém klání naházel 158 bodů, což bylo nejvíce z celého týmu.

LUKA bowling

Bowlingové centrum LUKA bowling je největším centrem v České republice, nachází se v budově hypermarketu Albert v Pardubicích. Naleznete zde 18 profesionálních bowlingových drah QUBICA AMF nejvyšší kvality. Hru si můžete zpříjemnit v příjemném prostředí klimatizované restaurace / baru LUKA bowling pro 150 lidí, kde si můžete pro společnost od 30 lidí objednat občerstvení formou minutek nebo rautu. Součástí restaurace jsou útulné salónky. Největší salonek je pro 40 lidí, druhý a třetí salónek je každý pro 15 lidí. Více informací naleznete na www.luka-bowling.cz.

Nejvíce ve středu večer získali Radovan Somík a Lukáš Radil. Oba se mohou pochlubit 176 body. Prvně jmenovaný postoupil do finálového klání, kde s týmem nestačil na Šagátovu partu, Lukáš Radil se do závěrečných duelů s mužstvem neprobojoval.

„Fanoušci a komunikace s nimi je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že ‚fanklubáci‘ dorazili v maximálním možném počtu, řada z nich využila tohoto neformálního setkání s hráči i k přátelským rozhovorům s nimi. Uvědomujeme si, že naše sportovní výsledky mají do optima daleko, o to více si vážíme našich fanoušků,“ řekl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek, jenž se přišel na akci vzhledem k časovému vytížení alespoň na chvíli podívat.

Fotogalerie