24.11.2006
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

Páteční Zvon s odměnou pro čtenáře

Pardubičtí hokejisté přivítají v pátečním duelu černého koně soutěže a Zvon u toho pochopitelně nemůže chybět. Kromě tradičních rubrik přinese mimo jiné unikátní porovnání výkonů olympijských vítězů z Nagana v české extralize, rozhovor s Františkem Mrázkem a soutěž o roční předplatné časopisu ProHockey.

I v pátek si na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně budete moci koupit další číslo pardubického hokejového Zvonu. To přinese vedle obvyklých rubrik jako jsou soupisky, statistiky, reportáž nebo pohled na dění v NHL i aktuální rozhovor s útočníkem Františkem Mrázkem. Někdy se stane, že hráč odpovídá ve frázích a neurčitě – ale to není tenhle případ. František Mrázek otevřeně přiznal, že týmu se v posledních zápasech nedařilo a přidává i názor, kudy z problémů ven.

Letošní extraliga je velmi zajímavá a zdá se, že častěji než v minulých letech dochází k nevídaným a téměř zázračným obratům zápasů, které mají zdánlivě už svého vítěze. Čím to je? A který obrat byl zatím v první polovině sezóny ten „nej“? I to si můžete přečíst v článku o největší výsledkových obratech letošní sezony. A když jsme u té extraligy – určitě jste si všimli, že v ní působí řada hráčů, kteří pro český hokej vybojovali v Naganu olympijské zlato. V únoru uplyne od tohoto úspěchu devět let. Jsou tehdejší členové zlatého týmu ještě přínosem? Nebo platí, že dnes už je čas pro jinou, mladší generaci? Další číslo pardubického hokejového Zvonu napoví.

I tentokrát můžete soutěžit – ve hře jsou dvě roční předplatné časopisu ProHockey, jež každý měsíc přináší novinky o NHL.

Pardubický hokejový Zvon získáte na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně za nezměněnou cenu – předplatitele stojí patnáct korun, ostatní zájemce o pět korun víc. U prodejních stánků jsou k dispozici i všechna starší čísla.