25.09.2012
(HoH)

Martin Růžička bude mít novou masku. Vymyslete jí design!

PARDUBICE — Pardubický brankář Martin Růžička bude brzy chytat v nové masce. Každá brankářská helma je svým způsobem umělecký předmět. Poraďte tedy Martinu Růžičkovi, jak si ji má omalovat! Autor vítězného návrhu se může těšit na zajímavé ceny!

„Byl bych rád, kdyby mi fanoušci sami navrhli, co mám mít na brankářské masce. Určitě by tam měla být bohatě zastoupena bílá barva a pardubické motivy na ní, nicméně fantazii se meze nekladou,“ řekl pardubický gólman Martin Růžička.

Fanoušci mohou do neděle 7. října 2012 posílat své návrhy na e-mail jan.hrabal@hcpce.cz, návrhy budou zveřejněny ve speciálním albu v galerii na klubovém facebooku a každý budete moci „lajkovat“. Z prvních pěti nejoblíbenějších návrhů si Martin Růžička vybere design své nové masky, ve které bude chytat v této sezoně.

„Moc se na to těším. Věřím, že fanoušci pošlou zajímavé návrhy a já v pětici nejoblíbenějších budu mít opravdu těžké přemýšlení, který vybrat,“ doplnil pardubický brankář, který sám předá zajímavé ceny autorovi vítězného návrhu jeho masky na společné večeři.

Pro usnadnění práce můžete využít tuto grafickou šablonu, kliknutím na ni si ji zvětšete! Šablonu můžete použít pro grafický návrh na počítači, nebo si ji můžete vytisknout, ručně omalovat, vyfotografovat a poslat e-mailem.

Bílá maska