09.07.2012
(HoH)

Spouštíme oficiální twitter. Přidejte se také a vše se dozvíte jako první!

PARDUBICE — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice rozšiřuje možnosti komunikace se svými fanoušky i širokou veřejností. Od 1. července 2012 spustil svůj oficiální twitter profil na www.twitter.com/hcpce.

OFICIÁLNÍ TWITTER HC ČSOB POJIŠŤOVNA PARDUBICE

„Twitter je v České republice stále populárnější kanál, proto jsme se jej rozhodli zařadit mezi své komunikační aktivity. Skrze twitter budeme komunikovat aktuální události v dění klubu a přidávat další zajímavosti. Do budoucna plánujeme konání on line rozhovorů právě skrze twitter. Věřím, že tato forma komunikace ještě více sblíží fanoušky s hokejovým klubem,“ uvedl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Fanoušci se na twitteru jako první dozví aktualitu, která se udá. „Přestoupí-li k nám hráč, tak tuto informaci sportovní manažer ihned vloží na twitter, poté pošleme fotografii z podpisu smlouvy na facebook a na klubovém webu vyjde ucelená zpráva. Síť google plus využíváme jako odkazování na náš web,“ doplnil Jan Kratochvíl s tím, že právě přes twitter budou fanoušci v ještě bližším spojení s klubem HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Tento profil spravoval jeden z fanoušků pardubického hokeje, vedení klubu mu i touto cestou děkuje za jeho poskytnutí pro potřeby hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Na oficiální twitter HC ČSOB Pojišťovna Pardubice budou přispívat i jeho představitelé, můžete se tak těšit na rychlé zprávy od generálního manažera Ondřeje Šebka, sportovního manažera Petra Hemského nebo marketingového manažera Jana Kratochvíla. „Rádi bychom do této komunikace s fanoušky zapojili i samotné hráče,“ doplnil.