05.11.2006
(HoH)

Kurz bruslení může vašemu dítěti přinést neopakovatelné zážitky

AKTUALIZOVÁNO!!! Jen si to představte. Váš synek upadne na zem, rozbrečí se a přijede k němu jeden z hráčů HC Moeller Pardubice. Pomůže mu vstát a utěšuje ho, malému capartovi je hned lépe. I takové srdečné momenty, na které vaše dítě třeba dlouho nezapomene, nabízí hokejový kurz bruslení pro začínající hokejisty, který pardubický hokejový klub pořádá. Pod dohledem profesionálních trenérů mládeže, ale i hokejistů A mužstva HC Moeller Pardubice, se vaše dítě může naučit bruslit a ještě si odnese po každém setkání spoustu hokejových zážitků. Stále máte možnost přihlásit svého syna na tento kurz!

Minulý týden se mezi dětmi vystřídali brankář Ján Lašák, obránce Michal Šeda a útočník Michal Tvrdík. Na dalších setkání se mohou i vaše děti těšit na setkání s dalšími hokejisty HC Moeller Pardubice!

Více informací o hokejovém kurzu naleznete v sekci Nábor. Stále máte možnost přijít v pondělí nebo úterý a nechat své dítě zapsat!

Každý, kdo se přihlásil na hokejový kurz, dostal v pondělí 6. listopadu 2006 značkový kulich se symbolem HC Moeller Pardubice. Celkem se jich vydalo přes devadesát! Kulichy předávali sportovní ředitel klubu Vladimír Martinec a manažer mládeže Jaromír Jindřich.

Fotogalerie z hokejového kurzu

Autorem je Vladimír Škorpík, fotografie jsou chráněny autorským zákonem! Kliknutím na náhled se vám zobrazí fotografie v plné kvalitě.