20.06.2012
(HoH)

Odpoledne vám „permice“ prodají Pavel Hynek a Martin Růžička!

PARDUBICE — Pomalounku do finále spěje první fáze prodeje permanentních vstupenek na extraligovou sezonu 2012/2013. Pokud si chcete dnes zajít koupit permanentku, tak vám ji odpoledne od 15.00 do 17.00 hodin prodají trenér HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Pavel Hynek a brankář Martin Růžička.

Pardubičtí hokejisté měli v pondělí a úterý volno, od středy se opět pilně připravují na novou sezonu. „Soustředění nám docela zabrat, trenéři nám dali teď trochu oddych. V úterý jsem byl na zahrádce a od středy zase makáme naplno,“ řekl brankář Martin Růžička.

Ten se na netradiční setkání s fanoušky těší. „Když jsem se dozvěděl, že budu moci prodávat permanentky, tak mě to potěšilo. Určitě to je výborná akce a přiblíží to klub našim fanouškům. Snad někteří přijdou, rád si s nimi popovídám, na pokladně by měl být i mistrovský pohár,“ prohlásil šéf pardubického brankoviště.

On a trenér Pavel Hynek budou podle plánu prodávat dvě hodiny. Začnou ve tři odpoledne. „Naši fanoušci jsou skvělí, dokazují to dlouhodobě. Jejich podpory si vážíme a rádi se zúčastníme každé podobné akce,“ doplnil Martin Růžička.

Pokladní hodiny budou rozšířeny!

Majitelé permanentek z extraligového ročníku 2011/2012 mají svá místa rezervována do čtvrtka 28. června 2012. Nevyzvednuté rezervace budou poté postoupeny do volného prodeje.

„Těší nás vysoký zájem o permanentní vstupenky. S vývojem předprodeje zatím panuje spokojenost, na druhou stranu ještě řada fanoušků neuplatnila své rezervace,“ poznamenal marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Držitelé permanentních vstupenek budou mít volný vstup na srpnové domácí zápasy soutěže European Trophy v ČEZ Areně. Vedení klubu věří, že diváci opět na většinu utkání Tipsport extraligy zaplní arénu, stejně jako tomu bylo v minulých sezonách, a vytvoří hokejistům HC ČSOB Pojišťovna Pardubice pravé domácí prostředí, které jim závidí celá republika.

Prodej permanentních vstupenek probíhá na pokladnách pardubické ČEZ Areny v tomto týdnu každé pracovní pondělí od 9.00 do 12.00 hodin nebo v úterý a ve středy od 12.00 do 17.00 hodin.

V posledním červnovém týdnu budou pokladní hodiny ČEZ Areny rozšířeny. Ve čtvrtek bude otevřeno od 9.00 do 12.00 hodin a od 13.00 do 17.00 hodin. „To je poslední termín pro uplatnění rezervací,“ zdůraznil Jan Kratochvíl.