08.06.2012
(HoH)

Fanoušci pojedou na Sněžku grátis

PARDUBICE — V sobotu 9. června 2012 pořádá Fan Club HC Pardubice výšlap na nejvyšší bod České republiky – Sněžku. Pardubičtí příznivci sem přinesou mistrovský pohár, poprvé v historii se tak tato trofej podívá do výšky 1602 metrů nad mořem. Náklady pokryjí mimořádná odměna Statutárního města Pardubice fanklubu a bývalý generální manažer klubu Zbyněk Kusý.

Výlet Fan Clubu HC Pardubice na SněžkuPřihlašte se na facebooku!
Organizátor akce: Fan Club HC Pardubice
Datum konání: sobota 9. června 2012 od 7.00 do 22.00 hodin
Místo konání: Sněžka | 50°44′8"N, 15°44′20"E
Program akce: výlet do Pece pod Sněžkou, poté společný výšlap fanoušků na Sněžku

Oproti původním předpokladům tak fanoušci nebudou muset nic platit. „Náklady ve výši pět tisíc korun uhradíme z daru, který dostal fanklub z rukou paní primátorky ve středu večer v rámci galavečera hokejového klubu od města Pardubice a zbytek nákladů se rozhodl zaplatit Zbyněk Kusý jako dík za letitou spolupráci,“ uvedl šéf fanklubu Karel Klodner.

Odjezd dvou autobusů do Pece pod Sněžkou je v 7.00 hodin z parkoviště u ČEZ Areny u Labe. Sraz je o čtvrt hodiny dříve. Někteří fanoušci se přidají přímo v Peci pod Sněžkou. Plán je takový, že by fanoušci měli s pohárem vyrazit v 9.00 hodin z parkoviště v Peci pod Sněžkou. Pojďte na Sněžku také! „Ještě máme stále dvě až tři volná místa v autobuse,“ doplnil jeden z organizátorů akce Jan Voráček.