25.05.2012
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Prohlášení HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

PARDUBICE — V návaznosti na některé mediální výstupy týkající se činnosti pana Vladimíra Martince v hokejovém klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice bychom rádi sdělili, že pan Vladimír Martinec má v rámci managementu klubu silnou pozici a jeho služeb využíváme na poli sportovního funkcionáře.

Obdobně tomu bylo i v předešlých několika letech, s výjimkou druhé části loňské sezony, kdy pan Vladimír Martinec působil v roli hlavního trenéra staršího dorostu. Toto řešení bylo dočasné do závěru skončené sezony. Neznamená to ale, že i když v letošní sezoně není v nominaci na trenérskou pozici, tak kdykoliv v budoucnosti nemůže zastávat pozici trenéra v některé mládežnické nebo seniorské kategorii.

Generální manažer Ondřej Šebek se v průběhu května s panem Vladimírem Martincem několikrát sešel na oficiálních jednáních o jeho působeních v klubu. To má jasné parametry a ty byly oběma stranami vzájemně odsouhlaseny.

Vzhledem k tomu, že v některých médiích nebyly některé informace prezentovány dle skutečností, tak pan Vladimír Martinec se zúčastní plánované pondělní tiskové konference a společně se zástupci vedení klubu vzniklé nedorozumění vysvětlí a spolu se zástupci vedení klubu bude připraven zodpovědět veškeré dotazy.