18.05.2012
Jan Hrabal

Říkají ti, že jsi srab? Dokaž opak!

PARDUBICE — Tahle fanouškovská soutěž je ušita třeba přímo pro tebe! Nebo myslíš, že ne? Tak schválně: vydržíš dvoudenní tréninkovou jednotku na letním soustředění A týmu? Pokud si myslíš, že ano, tak se zúčastni jednoduché soutěže!

Album na facebooku

Její princip je jednoduchý, pošli na e-mail tomas.barta@hcpce.cz svou fotografii a připoj svůj krátký sportovní životopis. Máš partu, se kterou chodíš sportovat? Výborně, ať nominuje ona a pak podpoří na klubovém facebooku!

Myslíš si, že dokážeš to, co hráč A týmu? Myslíš si, že letní soustředění je brnkačka? Ověř si na vlastní kůži, jak trénují profesionální hokejisté, nebuď srab a pojď to zkusit! Chceš? Tak pošli fotku a třeba tě fanoušci na facebooku vyberou!

Ale pozor! Na soustředění, které se uskuteční ve třetím týdnu letní přípravy (ta začíná 28. května 2012), budeš postaven před řadu výzev? Zajedeš cyklistickou etapu rychleji jak obránce Jan Kolář? Zvládneš kruhový trénink lépe jak Václav Benák? Jsi mrštnější jak Martin Růžička? Ukaž to!

Máte ve vaší partě někoho, kdo vyniká? Tak ho přemluvte, ať se zúčastní tohoto zajímavého klání! Účastníka vyberou fanoušci hlasováním u fotografií na facebooku. Nominujte tedy toho správného – kdo má sílu a zvládne náročné dva dny na soustředění A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

„Věřím, že tato soutěž nadchne naše fanoušky a pošlou nám co nejvíce akčních fotografií. Rád bych poprosil naše příznivce, aby se soutěže zúčastnili pouze ti, co jsou ochotni podstoupit drsný tréninkový dril na soustředění, trenéři jim nic neodpustí,“ řekl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Tak co, jdete do této výzvy?