17.02.2012
Jan Hrabal

Hokejový ples se povedl na jedničku s hvězdičkou i díky jeho partnerům

PARDUBICE — Před týdnem v pátek se v AFI Paláci Pardubice uskutečnil historicky první Hokejový ples HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Ten by se neobešel bez obětavého přispění jeho partnerů, kteří pomohli nastavit vysokou úroveň této společenské události.

Generální partner historicky prvního Hokejového plesu
ČSOB Pojišťovna, a. s.
ČSOB Pojišťovna, a. s.

Pardubický hokejový klub je spokojen se zahájením nové tradice, kterou je pořádání hokejových plesů. Váží si hlavně faktu, že pozvání klubu přijali jeho všichni významní partneři a další hosté, jež se dle svých slov velice dobře bavili.

Generálním partnerem plesu se stala společnost ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB. „Předně bych rád poděkoval našemu generálnímu partnerovi, který se významně finančně podílel na jeho uskutečnění a podpořil ho i pozváním řady svých obchodních partněrů a hostů. Velikým přínosem byly rovněž cenné dary do plesové tomboly,“ prohlásil majoritní vlastník klubu Roman Šmidberský.

Dárce první ceny do tomboly
AUTO IN s. r. o.
AUTO IN s. r. o., jednatel ing. Miloš Pavlíček

Zvláštní poděkování si zaslouží rovněž i společnost AUTO IN, jejímž majitelem je ing. Miloš Pavlíček, který klubu věnoval první tombolovou cenu, jíž byl Ford Ka. „Tím jednoznačně pomohl atraktivitě tomboly, tudíž také celého plesu,“ poznamenal Roman Šmidberský. Právě hlavní cena pomohla vytvořit z hokejového plesu výjimečnou společenskou událost.

Dalšími výraznými partnery tombolových cen byly společnosti Levelsport – distributor zn. Kjus Systems (pan Martin Beránek), Festina-Time (majitel společnosti pan Karel Janeba), Changhong (pan Jiří Mrkvička), Chládek a Tintěra (předseda dozorčí rady ing. Libor Joska) a mnohé další.

„Zároveň bych rád poděkoval všem hostům. Všichni se na plese dobře bavili i díky účinkujícím, kteří navodili příjemnou atmosféru. Své poděkování si zaslouží i hokejisté našeho klubu, kteří ples podpořili maximální účastí,“ řekl Roman Šmidberský.

První hokejový ples HC ČSOB Pojišťovna Pardubice nastavil pomyslnou laťku hodně vysoko. Ta už nyní motivuje hokejový klub k přípravě toho následujícího tak, aby byla jeho návštěvnost stejně vysoká a úroveň minimálně stejně dobrá.

„Snažíme se tak posílit renomé našeho klubu, nejen ve sportovní oblasti, ale také v rovině společenské. Je dobré potkávat se s lidmi, kteří náš klub podporují a fandí nám, při různých příležitostech na ledě i mimo něj. A hokejový ples je právě tím momentem, kdy se i naši hráči mohou ukázat jinak než v hokejovém dresu. Hojná účast a veskrze kladná hodnocení přítomných nás utvrdila ve správnosti naší myšlenky: uspořádat tento ples i napřesrok,“ doplnil majoritní akcionář HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Roman Šmidberský.

Významní dodavatelé cenných tombolových darů – společnosti
Kjus Festina Changhong Chládek a Tintěra
Levelsport – distributor zn. Kjus Systems Festina-Time Changhong Chládek a Tintěra