26.12.2011
(HoH)

Vánoční hokejový den potěšil

PARDUBICE — Po jednoroční přestávce se hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice sešli se svými fanoušky na tradičním Vánočním hokejovém dni. Na tři tisíce natěšených příznivců si tak mohlo prohlédnout prostor ČEZ Areny, kam se běžně nedostanou, a popovídat si s pardubickými hokejisty.

„Pardubice jsou hokejové město a lidé tady si podobné akce rozhodně zaslouží. Bylo to velmi zajímavé, podívali se do útrob haly a zázemí všech, kteří se na vedení zápasu podílejí. Snad v pardubické ČEZ Areně strávili pěkný den,“ nechal se slyšet asistent trenéra HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ladislav Lubina.

Toho potěšil vysoký počet fanoušků, kteří do pardubické ČEZ Areny dorazili. „To je moc pěkné. Na posledních dvou vánočních dnech jsem tady nebyl, už tehdy ale chodily davy lidí, takže letošní návštěva mě ani příliš nepřekvapila,“ poznamenal kouč Pardubic.

Svůj první Vánoční hokejový den si užil i obránce Vladimír Sičák. „Podobný Vánoční hokejový den jsem ještě nikde nezažil. Po Vánocích jsme odpočinutí, tak se s lidmi rádi sejdeme a ukážeme se i jinak než v extraligových zápasech,“ pousmál se tvořivý obránce pardubického hokejového klubu.

„Byla to moc pěkná akce, přišla spousta malých kluků, která nám chodí fandit. Tak si alespoň mohli zkusit, jaké to je mezi mantinely. Třeba jim to pomůže a přihlásí se na lední hokej,“ pokračoval Vladimír Sičák.

Ten samozřejmě neodmítl žádné fotografování i s nejmenšími fanoušky. Rozdal navíc bezpočet podpisů. „Jste spokojený, když někdo přijde, že chce podpis nebo fotografii. Je to velmi příjemné, potěší to,“ doplnil pardubický zadák.

Fotogalerie