20.09.2011
(HoH)

Vydražte originální dresy!

PRAHA — Chcete zjistit, kterého extraligového klubu si fanoušci nejvíce váží? Pomozte nám a podpořte charitativní aukci dresů na svých internetových stránkách, profilech na Facebooku, či při extraligových utkáních!

Aukce dresů

Ve sbírce mohou zájemci najít kromě jednoho originální dresy všech extraligových klubů ze sezony 2010/2011, které do Aukce věnoval právě váš klub! V některých kusech hráli opravdové osobnosti českého hokeje – např. Pavel Patera, Petr Kumstát, Jiří Burger, či František Kaberle, a některé zase pochází ze zcela unikátních hokejových akcí – např. dres Pardubic z „Hockey Open Air Game“, pražské Slavie z „Historic Game“, či Vítkovic z utkání na počest 30 let od památného titulu v roce 1981.Dražba odstartovala v pondělí 19. září a potrvá do 21. října 2011 prostřednictvím internetových stránek www.aukcedresu.cz.

Aukci pořádá Nadace České pojišťovny společně s Asociací profesionálních klubů ledního hokeje, výtěžek bude věnován občanskému sdružení HAIMA CZ, které pomáhá onkologicky a hematologicky nemocným dětem a jejich rodinám.