26.01.2011
(HoH)

Zástupci České televize změří hokejové síly s Pardubicemi

PARDUBICE — Zajímavý souboj nabídne čtvrteční program ve velké hale pardubické ČEZ Areny. Zde se od šesti hodin večer střetnou zástupci HC Eaton Pardubice s výběrem České televize. „Na tento exhibiční souboj se moc těším,“ prohlásil Vladimír Martinec, který se tohoto zajímavého klání také zúčastní.

Zápas se bude hrát na třikrát patnáct minut s úpravou ledu po první třetině. Za pardubický tým by mimo jiných měli nastoupit Vladimír Martinec, Bohuslav Šťastný nebo Petr Jančařík. „Bude to velmi zajímavý zápas. Pokud má někdo ve čtvrtek navečer volno, ať se přijde podívat,“ doplnil Vladimír Martinec.

Utkání bude odehráno podle upravených pravidel, zápas bude zkrácen, při každém faulu bude rovnou nařízeno trestné střílení proti provinivšímu se týmu. Vstupné na zápas se neplatí, vstup bude zajištěn hlavním vchodem.

Proti Pardubicím se představí výběr České televize posílený o Davida Pospíšila a speciálního hosta Otakara Janeckého. Chybět nebudou ani známí hokejoví komentátoři Robert Záruba nebo Jiří Hölzel a experti Jaromír Látal nebo Milan Antoš.