30.12.2010
Jan Hrabal

HOCKEY OPEN AIR GAME 2011 se blíží. Už tuto neděli!

PARDUBICE — Obrovská událost, u které nesmíte chybět! Utkání pod širým nebem HC Eaton Pardubice – HC Kometa Brno se blíží kvapíkovým tempem, zápas 36. extraligového kola bude odehrán v neděli 2. ledna 2011 od 12.30 hodin na plochodrážním stadionu v Pardubicích ve Svítkově. Přijďte na HOCKEY OPEN AIR GAME 2011 v červeném!

Celý den začne už dopoledne v 10.00 hodin zápasem veteránů mezi týmy Pardubic a Brna. Fanoušci uvidí v akci například brněnského trenéra Ladislava Lubinu. Samozřejmě v historickém dresu Tesly Pardubice!  Naopak na brněnské střídačce zahlídnete Vladimíra Nadrchala. A víte, kde se narodil? Ano, v Pardubicích!

O dvě a půl hodině později začne dlouho očekávaný zápas HC Eaton Pardubice – HC Kometa Brno. Stále váháte, zda má cenu tento navštívit? Tak vězte, že opravdu má! Taková událost se tu jen tak opakovat nebude! Přijďte všichni dokázat, že Pardubice mají věrné a velmi početné publikum, které přehluší fanoušky Komety Brno.

Oba týmy si proti sobě zahrají v první třetině v historických dresech. Domácí tým – HC Eaton Pardubice – nastoupí v opravdu památných „trikotech“. Pardubice budou hrát v historickém dresu z roku 1948. Kometa si zavzpomíná na období slávy, poněvadž oblékne „trikoty“ Rudé hvězdy Brno.

Od druhé třetiny si oba týmy už navléknou klasické extraligové dresy s tím rozdílem, že Pardubice budou mít na sobě červené dresy, Kometa Brno naopak bílé. „I proto bychom rádi poprosili naše fanoušky, aby přišli na tento zápas v červeném. Protože: Když do pekla, tak k nám!“ řekl generální manažer HC Eaton Pardubice Zbyněk Kusý.

Lístků je dost!

Vstupenky na obří tribunu k stání, ze které je fantastický výhled na ledovou plochu a celé okolí Pardubic včetně přilehlého okolí, si můžete zakoupit pohodlně přes internet na serveru Ticketpro.

Vstupenek do pětadvacetitisícového kotle je dostatek a k dostání budou i před zápasem na pokladnách přímo u stadionu! Stačí si jen vybrat… Ale čím dřív, tím lépe!

Nebojte se zimy, počasí by mělo být příjemně zimní. Podle aktuální předpovědi by mělo být lehce pod nulou. A pokud by náhodou mrzlo, tak vás zahřejí stánky s občerstvením, které budou rozmístěny po celém areálu stadionu.

„I tak doporučujeme lidem, aby si vzali s sebou teplejší oblečení, přece jen se bude hrát venku,“ prohlásil Zbyněk Kusý.

HC Eaton Pardubice po jednáních s Českými drahami a Dopravním podnikem města Pardubic zajistil dopravu vlaky a autobusy na toto utkání. Přehledný jízdní řád naleznete na první stránce Puku. Jízdenkou pro vlak nebo autobus je samotná vstupenka na zápas.

Pro fanoušky je nejvýhodnější dojet na zápas buď vlakem nebo městskou hromadnou dopravou. „Na zápas bude zajištěno velké množství parkovacích míst, ale i tak bude pro lidi pohodlnější přijet a odjet vlakem nebo autobusem,“ uvedl Zbyněk Kusý.

Předprodej vstupenek na HOCKEY OPEN AIR GAME

  • Čtvrtek 30. prosince 2010: 9.00–12.00 (ČEZ Arena).
  • Pátek 31. prosince 2010: 9.00–12.00 (ČEZ Arena).
  • Sobota 1. ledna 2011: 15.00–18.00 (ČEZ Arena).
  • Neděle 2. ledna 2011: 8.00–13.00 (ČEZ Arena a Plochodrážní stadion Pardubice–Svítkov).