20.12.2010

Chartu fair play podepsalo už 2500 fanoušků!

PARDUBICE — Projekt Charta fair play podporovaný Českou pojišťovnou běží necelý měsíc. Chartu hráče podepsali už kapitáni všech extraligových týmů a Charta fanouška už má přes 2500 podpisů fanoušků z celé republiky. Nejvíce jich je z Brna, a to přes 500. Za Pardubice podepsalo zatím Chartu jen 48 jejich příznivců. Přidejte se k nim i vy na stránce www.fairhokej.cz, kde si také můžete přečíst názory kapitánů a fair play příběhy z českého i světového hokeje.

Přidejte se také mezi fanoušky Charty na Facebooku!

Za pardubické hráče podepsal Chartu kapitán Petr Koukal, kterému se celý projekt líbí. „Každý někdy udělá chybu, ale těm proti duchu fair play bychom se měli vyvarovat nejvíce,“ říká kapitán Pardubic. Charta hráče zohledňuje právě veškeré základní principy, které by v hokeji měly být samozřejmostí. Přesné znění Charty hráče najdete zde.

Důležitou součástí celého projektu jsou samozřejmě fanoušci, kteří mohou symbolickým podpisem podpořit myšlenku slušného fandění a chování na stadionech. „Na hokej chodíme pro radost ze hry. Odmítáme násilí na stadionech,“ to jsou jen některé body Charty fanouška, kterou si můžete přečíst a podepsat ji zde.

Charta fair play