31.08.2010
Jan Hrabal

Vítejte na novém webu!

PARDUBICE — V poslední srpnový den byla spuštěna nová internetová prezentace HC Eaton Pardubice, kterou naleznete na adrese www.hcpce.cz. Nový web přináší atraktivní grafiku oděnou do klubových barev a další novinky.

Při několikaměsíční práci na novém webu jsme se snažili o to, aby zůstal svůj – originální a zároveň moderní. Zda se nám to povedlo, můžete posoudit již v úterý dopoledne, kdy bude spuštěn.

Zajímavý a neotřelý design webu není všechno, nadále je naší prioritou jeho obsah a informační hodnota. Jako jediný extraligový klubový web nabízíme fotografie i z venkovních zápasů, které spolu s reportáží přinášíme těsně po skončení utkání.

Náš web má rovněž evidované v databázi všechny zápasy pardubických hokejistů v naší nejvyšší soutěži. Víte, že jich už jich je více než 2500 a že nejčastěji vyhrály Pardubice 4:2? I to u nás zjistíte.

Výraznou novinkou je jeho propojení se sociální sítí Facebook, na které má HC Eaton Pardubice téměř 15 000 příznivců. Pokročilí uživatelé internetu jistě ocení možnost importu kalendáře do vašeho Google účtu.

A ve výčtu, co vám nabízíme, bychom mohli pokračovat… Lepší je ale všechno si vyzkoušet! Snad se nový web, který je připraven, líbí!