06.09.2006
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

Zvon vychází od letoška v novém i se zajímavými výhrami!

I v nadcházející extraligové sezoně vám budeme nabízet u příležitosti každého domácího utkání programový bulletin „Pardubický hokejový Zvon“. Ten dozná ve srovnání s minulým ročníkem řady změn. Rozsah stránek a rubrik bude podobný jako v minulém roce, výrazně se však zvýší kvalita papíru a tisku – už v pátek dostanete do ruky celobarevný Zvon na křídovém papíře. A stejně jako v loňském ročníku bude součástí každého čísla vkládaný barevný plakát ve formátu A4.

Také další rubriky budou podobné těm, na které jste byli zvyklí. Nebudou chybět reportáže, doplněné od letoška i o aktuální fotografie ze zápasů venku, statistiky, rozhovory, zajímavosti nebo oblíbená a pro letošek o něco rozšířená rubrika „Pardubičtí v NHL“.

Novinkou je předplatné

Před letošní sezonou se v Pardubicích prodal rekordní počet permanentních vstupenek. I my vám chceme nabídnout zvýhodněnou možnost nákupu Zvonu. Zatímco na prodejním stánku a u prodejců bude stát jedno číslo 20 Kč, předplatitelé ušetří 5 korun na každém výtisku a budou dostávat svůj Zvon jen za 15 Kč. A to navíc není všechno – ve spolupráci s partnery jsme připravili pro předplatitele řadu zajímavých cen.

Ze všech předplatitelů, kteří si předplatí nejméně dvacet výtisků Zvonu, bude za dohledu notáře při posledním domácím utkání základní části vylosován výherce, který se v příštím létě vydá na zájezd k moři do Chorvatska! Ale nezůstane jen u toho – druhou cenou bude originální dres Dominika Haška ze zápasové sady Ottawy Senators ze sezony 2005–2006, ve kterém měla brankářská legenda odchytat závěr sezony. Dres obdrží výherce i s certifikátem autentičnosti od společnosti Meigray Group, (podívejte se na www.nhlgameworn.com). Dres Dominika Haška bude k vidění od druhého domácího zápasu vždy na prodejním stánku Zvonu.

A další ceny? Jeden z vás si půjde po sezoně posedět s vybraným hráčem nebo trenérem HC Moeller Pardubice do stylové restaurace U Nouzů, kde se možná i dozví zajímavé věci ze zákulisí – a to při volné konzumaci v hodnotě 1500 Kč. Pro dalšího z vás máme připraveny jinak neprodejné hrací puky z vrcholných akcí sezony 2005–2006, například z Olympijských her v Turíně nebo světového šampionátu v Lotyšsku. Tyto suvenýry nelze nikde koupit! Dva z vás se mohou těšit na roční předplatné časopisu Pro Hockey, jeden výherce dostane víkendový pobyt na horách v Penzionu Les v Saské Kamenici a tak dále.

Vyhrajte spoustu cen!

Koupíte si předplatné a nechce se vám čekat na výhry až do konce základní části? Nemusíte! V každém kole budou ve hře i drobnější dárky – například vstupenky do multikina Cinestar, které má zatím nejbližší pobočku v Hradci Králové, ale na přelomu roku otevře své sály i v Pardubicích, nebo knihy od nakladatelství Academia v hodnotě 500 Kč – v nabídce budou například publikace od populárního českého humoristy Ivana Krause. Zkrátka pořídit si předplatné se určitě vyplatí.

Ptáte se, jak to bude fungovat? U hlavního prodejního stánku Zvonu v ČEZ Areně si můžete zakoupit kartičku o velikosti občanského průkazu, která se vám bez problémů vejde do peněženky. Její cena bude odpovídat počtu zbývajících domácích zápasů v základní části × 15 Kč, to znamená, že zvýhodněnou cenu Zvonu dostanete, kdykoli se rozhodnete pro předplatné. Při „nákupu“ Zvonu jen předložíte kartičku, prodejce proštípne odpovídající místo na kartě a předá aktuální výtisk. Při nákupu předplatného budete požádáni o jméno, datum narození a telefonní číslo. Právě na mobil vám přijde nejpozději na konci druhé třetiny informace o vaší případné výhře vstupenek do kina nebo dalších drobných cen. Pokud se rozhodnete své osobní údaje nesdělit, máte samozřejmě i dál právo na sníženou cenu Zvonu. Sami se tím ale vyloučíte z účasti v soutěžích.

Pokud byste třeba některý domácí zápas vynechali, vaše místo na kupónu nepropadne – na dalším utkání můžete ze svého předplatného koupit Zvon třeba kamarádovi nebo kolegovi nebo si na stánku pořídit stejným způsobem starší chybějící čísla. Navíc vám nabízíme možnost zakoupit si předplatné pro třináct až šestadvacet kusů Zvonu, nemusíte tedy ze své peněženky vydávat najednou celý obnos. Do soutěže o hlavní ceny postupují jen ti, kteří si předplatí kartu nejméně na dvacet výtisků, soutěže o vstupenky do kina a další drobné ceny se účastní v každém kole všichni předplatitelé. Podrobná pravidla najdete u hlavního prodejního stánku Zvonu v ČEZ Areně v průběhu každého utkání, stručnou formu pravidel pak na rubu své kartičky.

Pokud se nerozhodnete pro předplatné, bude vám Zvon k dispozici samozřejmě v distribuční síti stejného rozsahu, jako v minulém roce.

Přejeme vám hodně příjemných zážitků a v soutěžích se Zvonem i hodně štěstí!